İzmir havaalanı Sığacık arası kaç km?

İçindekiler:

  1. İzmir havaalanı Sığacık arası kaç km?
  2. Seferihisar Sığacık İzmir Konak arası kaç kilometre?
  3. Seferihisara nasil gidilir izmirden?
  4. Izmir Seferihisar arası kaç lira?
  5. Izmir otogardan seferihisara nasıl gidilir?
  6. Fahrettin Altay dan Sığacığa nasıl gidilir?
  7. İzmir Seferihisar otobüsleri nereden kalkıyor?
  8. İzmir konaktan Seferihisar'a Nasıl Gidilir?
  9. İzmir otogardan seferihisara nasıl gidilir?
  10. Seferihisar dolmuşları nereden kalkıyor?

İzmir havaalanı Sığacık arası kaç km?

İzmir Adnan Menderes Havalimanı – Sığacık arası 70 km ve 1 saat sürüyor.

Seferihisar Sığacık İzmir Konak arası kaç kilometre?

Seferihisar, İzmir ile Konak/İzmir arası 48 Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 49 dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 37 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 32 dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 2.64 Lt, benzinli bir araç ise 3.84 Lt yakıt tüketir.

Seferihisara nasil gidilir izmirden?

İzmir'den Seferihisar'a nasıl gidilir: İzmir'den Seferihisar'a ulaşım için belediye otobüsü ya da dolmuş seçeneği bulunuyor. Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden hareket eden 9 numaralı ESHOT otobüsleri Seferihisar ilçe merkezine kadar gidiyor.

Izmir Seferihisar arası kaç lira?

Seferihisar - İzmir Otobüs Bileti
En Ucuz Bilet Fiyatı21 TL
Mola Sayısı(Tahmini)Molasız
Seferihisar - İzmir Arası Kaç Km47 km

Izmir otogardan seferihisara nasıl gidilir?

İzmir Otogar'dan Seferihisar'a direkt ulaşım imkanı yok. Otogar'dan Seferihisar'a ulaşmak için Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'ne ya da Seferihisar'a belediye otobüs seferinin yapıldığı Cumaovası İZBAN İstasyonu'na gitmek gerekiyor.

Fahrettin Altay dan Sığacığa nasıl gidilir?

Sığacık İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı bir sahil kasabasıdır. Konak'tan İzmir Metro ile Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'ne gelerek buradan 730 numaralı otobüse binerek Seferihisar Migros durağında ininiz. Migros'un önünden Sığacık minibüsüne binerek Sığacık'a ulaşabilirsiniz.

İzmir Seferihisar otobüsleri nereden kalkıyor?

Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden hareket eden 9 numaralı ESHOT otobüsleri Seferihisar ilçe merkezine kadar gidiyor. Aktarma merkezinin yanında yer alan Semt Garajı'ndan Ürkmez ve Seferihisar dolmuşları ile de ilçeye ulaşabilirsiniz.

İzmir konaktan Seferihisar'a Nasıl Gidilir?

İzmir'den Seferihisar'a nasıl gidilir: İzmir'den Seferihisar'a ulaşım için belediye otobüsü ya da dolmuş seçeneği bulunuyor. Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden hareket eden 9 numaralı ESHOT otobüsleri Seferihisar ilçe merkezine kadar gidiyor.

İzmir otogardan seferihisara nasıl gidilir?

İzmir Otogar'dan Seferihisar'a ulaşım İzmir Otogar'dan Seferihisar'a direkt ulaşım imkanı yok. Otogar'dan Seferihisar'a ulaşmak için Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'ne ya da Seferihisar'a belediye otobüs seferinin yapıldığı Cumaovası İZBAN İstasyonu'na gitmek gerekiyor.

Seferihisar dolmuşları nereden kalkıyor?

Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden 9 numaralı ESHOT otobüsleriyle Seferihisar ilçe merkezine ulaşabilirsiniz. 975 numaralı belediye otobüsü Ulamış köyüne girmediğinden daha hızlı ulaşıyor. Belediye otobüsü dışında Üçkuyular Semt Garajı'ndan Seferihisar'a düzenli dolmuş seferleri var.