Lifting işlemi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Lifting işlemi nasıl yapılır?
  2. Lifting islemi nedir?
  3. Kirpik liftingi ne kadar kalıcı?
  4. Lifting zararlı mı?
  5. Kirpik lifting denize girilir mi?
  6. Kirpik liftingi kaç TL?
  7. Lifting Kirpiğe zarar verir mi?
  8. Kirpik Liftingin etkisi nasıl geçer?

Lifting işlemi nasıl yapılır?

Kirpik lifting uygulaması öncelikle kirpiklerinizin uzunluğuna göre S-M-L olmak üzere 3'e ayrılan ped yapıştırılarak başlanır. Sonrasında kirpiklerin tek tek ayrılarak cımbızla yapıştırıp kıvrık hale gelmesi sağlanır. 1 numaralı bakım ürünü sürülerek 15 dakika bekledikten sonra keratin işlemi gerçekleştirilir.

Lifting islemi nedir?

Kirpik Lifting, seyrek ve hacimsiz kirpikleri kökten uca güçlendirerek, kirpiklerin daha uzun ve daha dolgun görünmesi sağlayan bir işlemdir. Doğal kirpiklerin beslenmesini ve kıvrılmasını sağlayan bu yöntemde kimyasal maddeler kullanılmaz.

Kirpik liftingi ne kadar kalıcı?

Kirpikler bu işlem sayesinde daha uzun, bakımlı ve kıvrık görünür. Bu işlemin kalıcılığı kişinin kendi kirpik yapısına bağlı olarak değişiklik gösterebilir ancak ortalama olarak 2,5-3 ay kadar rahatlıkla kullanılabilir.

Lifting zararlı mı?

Kirpik lifting herhangi bir zararı olmayan uygulama olsa da göz hassas olduğu için temizlik çok önemlidir. Kirpik lifting sonrasında ise dikkat edilmesi gereken tek şey 24 saat boyunca su ile temas ettirmemek ve makyaj yapılmamasıdır. Kirpik liftin evde de yapılan bir uygulamadır.

Kirpik lifting denize girilir mi?

İşlem sonrası kişi normal yaşantısına dönebilir. Yüzünü yıkayabilir. Havuza, denize girmekte de bir sakınca yoktur.

Kirpik liftingi kaç TL?

Kirpik lifting uygulaması için birçok etkenden kaynaklı farklı fiyatlarla karşılaşmanız olasıdır. Her güzellik merkezi değişen ücretlerle müşterilerine hizmet vermekte. Salonumuzda Kirpik lifting fiyatı 200₺'dir.

Lifting Kirpiğe zarar verir mi?

Perma çok daha fazla kimyasal içerdiği için kirpiklere zarar verebiliyor ama bu işlem aynı zamanda bakım sağladığı için çok daha sağlıklı. ... Doğru bir uygulama yapıldığında ve uzman tarafından işlem gerçekleştirildiğinde lifting kirpik kıllarına ve deriye herhangi bir zarar vermiyor.

Kirpik Liftingin etkisi nasıl geçer?

Ayrıca lifting işlemi 2-3 ay arasında kendiliğinden kaybolur. Eğer daha önce bozulmasını istiyorsanız kirpiklerinize zarar vermeyecek şekilde buhar işlemi uygulayarak nazikçe temizleyebilirsiniz. Bu işlemi haftada 2 kez uygulayabilirsiniz.