Bio regülasyon nedir?

İçindekiler:

  1. Bio regülasyon nedir?
  2. Biorezonans sigara bırakma nedir?
  3. Biorezonans nedir ne ise yarar?
  4. Frekans tıbbı nedir?
  5. Regülasyon Terapisi Nedir?
  6. Duygu regülasyonu ne demek?
  7. Biorezonans sigara bırakmada etkili mi?
  8. Frekans tedavisi nedir?
  9. Rezonans tedavi ne demek?
  10. Biosibernetik ne demek?
  11. Kendini regüle etmek nedir?
  12. Biorezonans Sigara Bırakma kaç TL?
  13. Biorezonans sigara bırakma zararlı mı?

Bio regülasyon nedir?

Bio-Regülasyon Terapisi, L.I.F.E. System mekanizması üzerinden işler ve terapi sürecinde organizmanın elektromanyetik sinyallerini veya unsurlarından bazılarını kullanmak kaydı ile işlev gösterir.

Biorezonans sigara bırakma nedir?

Biorezonans, sigara bırakma terapisinde sigaranın içerisinde bulunan nikotin maddesinin yaydığı frekansın vücuttan silinmesi için kullanılır. Nikotinden alınan frekans ters çevrilerek vücuda geri yollanır ve böylece karşılaşan iki frekans birbirini yok eder.

Biorezonans nedir ne ise yarar?

Biorezonans; vücudun sağlıklı forma dönüşmesi, allerjilerin tedavisi, ağır metallerin atılması, bağışıklık sisteminin düzenlenmesi, hastalıkların tedavi edilmesi amacı ile kullanılan bir terapi yöntemidir. Frekans tüm canlı cansız varlıklarda mevcut olan spesifik özelliktir.

Frekans tıbbı nedir?

Vücuttaki enerji meridyenlerini optimize ederek vücudun kendi iyileşme kapasitesini uyaran, bunun için vücuttan alınan bedenin kendi frekansının yanında, dışarıdan alınan homeopatik ilaçlar, nozodlar, renkler, mineraller gibi birçok madde ve ilaçların da frekansını kullanan yeni çağın tıp bilimidir.

Regülasyon Terapisi Nedir?

Bu tedavide çok düşük yoğunluklu elektromanyetik sinyaller vücuda gönderilir ve belli frekans aralıklarında manyetik dalgalar oluşturmak kaydı ile bozulmuş ya da sekteye uğramış hücresel iletişim düzeltilerek metabolik etkinliğin tekrar normale dönmesi sağlanmaya çalışılır.

Duygu regülasyonu ne demek?

Duygu regülasyonu, baş etmekte zorlanılan bir durumla, zorlayıcı bir duyguyla karşılaşıldığında durup, dürtüsel tepkiyi yerine duygu, davranış ve bedeni yöneterek en uygun tepkiyi verebilmektir.

Biorezonans sigara bırakmada etkili mi?

Biorezonansla sigara bırakma yönteminin hiçbir yan etkisi zararı yoktur.

Frekans tedavisi nedir?

Biyofrekans tedavisi ile hastalıklı dokulara yaydıklarının tam aksi yönde frekans yollanır, birbirinin tam tersi iki manyetik alan karşılaşınca nötrleşir ve bu şekilde hastalıklarla savaşılır. Biyofrekans terapisi frekans kontrollü bilgisayarlarla yapılır. Fiziksel bir teknik olduğu için kimyasal ilaçlar kullanılmaz.

Rezonans tedavi ne demek?

Fransızca kökenli bir fizik terimi olan rezonans; özellikle son yıllarda bütüncül sağlık alanında sıklıkla başvurulan rezonans terapilerinin temelini oluşturmaktadır. Vücuttaki dokuların, organların ve hücrelerin frekanslarının uyumlu hale getirilerek iyileşme amaçlanması rezonans terapisi olarak tanımlanmaktadır.

Biosibernetik ne demek?

Vücudumuzun fizyolojik süreçlerini hedefleyen, yan etkisi olmayan yeni teknoloji ve üst düzey bir fizyoterapi yöntemidir. Hastalıkların iyileşmesi ve ağrılarda organizmanın kendi kendini iyileştirme kabiliyetini uyarır; kemik ve kas zedelenmelerinde rehabilitasyon sürecine anlamlı şekilde katkı sağlar.

Kendini regüle etmek nedir?

Self Regülasyon , bir kişinin enerji seviyesini ayarlama ve kontrol etme yeteneğidir,duygular, davranışlar ve dikkat. Uygun öz düzenleme, bunun ayarlama ve kontrol, sosyal olarak kabul edilebilir yollarla gerçekleştirilir.

Biorezonans Sigara Bırakma kaç TL?

Seansın ortasında da kişinin 2 adet sigara içmesi gerekiyor. Cihaza da 2 adet sigara tanımlıyoruz. İşlem sırasında hastanın bacak bacak üstüne atmaması, bacaklarını çarpraz şekilde bağlamaması, üzerindeki metal eşyaları çıkarması gerekiyor. Biorezonansla sigara bıraktırma ücretinin tek seans fiyatı ise 1000 TL. “

Biorezonans sigara bırakma zararlı mı?

Biorezonansla sigara bırakma yönteminin hiçbir yan etkisi zararı yoktur.