Spor istanbul başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Spor istanbul başvuru nasıl yapılır?
  2. Ibb spor ne zaman açılacak?
  3. Spor istanbul ne zaman açılacak?
  4. Kapalı havuzlar açılacak mı?
  5. Hamamlar havuzlar ne zaman açılacak?
  6. Cemal Kamacı Spor Kompleksi kayıt nasıl yapılır?
  7. Cemal Kamacı Spor Kompleksi hangi sporlar var?

Spor istanbul başvuru nasıl yapılır?

Bunun için öncelikle www.spor.istanbul adresine gitmeniz ve sayfanın Sağ Alt tarafında bulunan kırmızı yuvarlak içerisine alınmış olan TESİS ÜYELİĞİ | ONLINE KAYIT linkine tıklamanız gerekmektedir.

Ibb spor ne zaman açılacak?

Tesislerimiz tarihi itibariyle kademeli olarak üyelerimizin kullanımına açılmıştır.

Spor istanbul ne zaman açılacak?

Tesislerimiz tarihi itibariyle kademeli olarak üyelerimizin kullanımına açılmıştır.

Kapalı havuzlar açılacak mı?

Açık yüzme havuzları 1 Haziran'daki genelgeyle faaliyete geçmişti. Yeni genelgeyle kapalı yüzme havuzları da hizmet vermeye başlayacak. Daha önce Covid-19 tedbirleri nedeniyle faaliyetlerine ara verilen sinema salonları, hamamlar, sauna ve masaj salonları ile eğlence mekanları gibi iş yerleri de açılacak.

Hamamlar havuzlar ne zaman açılacak?

Haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabı kapsamında normalleşme tedbirlerinin 1 Haziran 2021 Salı günü saat 05.00'ten itibaren hayata geçirilmesine karar verildi.

Cemal Kamacı Spor Kompleksi kayıt nasıl yapılır?

Kayıt olmak isteyen vatandaşların tesise giderek başvuru yapmaları gerekiyor. Cemal Kamacı Spor Kompleksi tam kapasite hizmet verdiğinde seans bazında aylık 60.000 kişiye spor yapma imkanı sunacak.

Cemal Kamacı Spor Kompleksi hangi sporlar var?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Kamacı Spor Kompleksimiz vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Tesisimizde her yıl binlerce İstanbullu'nun daha aktif bir hayat sürmesi için verdiğimiz sportif hizmetler dahilinde yüzme, fitness , stüdyo, tenis, futbol, jimnastik ve masa tenisi yer alıyor.