Avon parfümleri neler?

İçindekiler:

  1. Avon parfümleri neler?
  2. Avonun en güzel kokan parfümü hangisi?
  3. Avon Musk Fresh kokusu nasıl?
  4. Avon femme parfüm kokusu nasıl?
  5. En iyi avon erkek parfümü hangisi?
  6. Avon today parfüm kokusu nasıl?
  7. Avon Musk Marine nedir?
  8. Zara femme nasıl kokuyor?
  9. Avon eve Elegance nasıl kokuyor?
  10. Avon en iyi erkek parfümü hangisi?
  11. Avon Attraction erkek kokusu nasıl?
  12. Avon perceive erkek nasıl kokuyor?
  13. Avon Tomorrow Kadın kokusu nasıl?
  14. Hanımeli nasıl kokar?

Avon parfümleri neler?

  • Aspire Impress (1)
  • Attraction (20)
  • Avon Artistique (3)
  • Avon Celebre (5)
  • Avon Musk (6)
  • Avon Segno (7)
  • Black Suede (6)
  • Cherish (3)
Daha fazla öğe...

Avonun en güzel kokan parfümü hangisi?

Avon Attraction Desire Avon'un en sevilen parfümlerinden biri olan Attraction Desire oryantal koku ailesinden. İçeriğindeki kiraz esansı, amber ve arap yasemini ile birlikte adeta iz bırakan bir koku. Etrafınızdaki insanları etkiniz altına almayı seviyorsanız bu koku tam size göre.

Avon Musk Fresh kokusu nasıl?

Musk + > Fresh modeli Avon firmasının erkekler için hazırladığı odunsu aromatik bir koku. Musk +> Fresh, 2015 yılında piyasaya çıktı. Üst notalarında kakule ve sardunya; Orta notalarında tarçın ve nane; taban yani alt notaları paçuli ve misk içermektedir.

Avon femme parfüm kokusu nasıl?

Avon Femme Icon çilek ve ahududu ile açılır. Her ikisi de öne çıkıyor ve baskın olana gelince, bu hoşuma giden tatlı ve meyveli bir açıklığa sahiptir. Orta notalar (ve her zaman ortada olmazlar) iris ile yükselir. Ne yazık ki, ben de sadece pembe köpük banyosu kokusu hissediyorum.

En iyi avon erkek parfümü hangisi?

Luck Limitless. Listemizdeki en iyi Avon erkek parfümlerinden biri hiç şüphesiz Luck Limitless. Avon'un en bilinen ve çok tercih edilen erkek parfümlerinin başında geldiğini söyleyebiliriz. Odunsu koku ailesinin üyelerinden biri olan bu parfümün notalarında bambu, muskat ve amber ağacı bulunuyor.

Avon today parfüm kokusu nasıl?

İçeriğinde ilginç ve egzotik, tropikal çiçekler bulunan koku kompozisyonu içerisinde frezya ve kaktüs barındırır. Bu ferahlatıcı notalar ile başlayan parfüm içeriğinde alt notalarda gül suyu , sandal ağacı , sedir , misk ile kadifemsi notalar barındırır. Avon Today bayan parfümü 2005 FiFi ödül kazanmış bir üründür.

Avon Musk Marine nedir?

Tıraş sonrasında yaşanılan problemler için özel olarak tasarlanmış tıraş sonrası jeldir. Cildinizi yumuşatır, ferahlamasına yardımcı olur. Kısa sürede emilen yapısı ile cildin canlı ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

Zara femme nasıl kokuyor?

Şakayık, vanilya ve misk notaları saçan koku. Sıcak, kalıcı ve rahat bir koku.

Avon eve Elegance nasıl kokuyor?

Eve Elegance Avon Bayan Parfüm İncelemesi Bahar ve yaz aylarında severek kullanabileceğiniz bu parfüm orta kalıcılıkta. Hafif çiçeksi olan bu koku, üst notasında meyvelerden narı barındırıyor. Kokuyu ilk sıktığımda aldığım meyvemsi bir koku var. Şekerli olmayan çok çok hafif meyvesi kokuyla başlıyor.

Avon en iyi erkek parfümü hangisi?

Listemizdeki en iyi Avon erkek parfümlerinden biri hiç şüphesiz Luck Limitless. Avon'un en bilinen ve çok tercih edilen erkek parfümlerinin başında geldiğini söyleyebiliriz. Odunsu koku ailesinin üyelerinden biri olan bu parfümün notalarında bambu, muskat ve amber ağacı bulunuyor.

Avon Attraction erkek kokusu nasıl?

1. orta kalıcılıkta vanilya-misk baskın avon parfümü. Bileğime sıkalı 5 saat kadar oldu ve hala koku burnuma geliyor. Bekledikten sonra daha yumuşak bir vanilya kokusuna dönüştüğünü söyleyebilirim. Normalde çiçeksi kokuları daha çok sevsem de bu koku beni baymadı ve tam tersine daha da çekti.

Avon perceive erkek nasıl kokuyor?

Ürün Açıklaması : Tüm cilt tipleri için uygundur.Odunsu kokular Portakal ve greyfurt kokularının sandal ağacı ve paçuli ile karışımı. Taze ve ferah kokusu ile derinlerde kalmış hislerinizi ortaya çıkarır.

Avon Tomorrow Kadın kokusu nasıl?

Avon Tomorrow, sıcak, bulanık, odunsu, tozlu bir şeftali kokusu (en azından cildimde). Oldukça basit, ama çok iyi bir koku (pahalı gibi kokuyor). Avon markasının bu modeli şeftali notunu, sakıncalı ya da duygusal olmadığı için seviyorum. Buradaki portakal çiçeği ile iyi çalışır hale getirilmiş.

Hanımeli nasıl kokar?

Parfümün içindeki Hanımeli notası; misk, yasemin ve gül ağacı notaları ile desteklenmiştir ve genel karakter olarak bir bahar günü yanından geçerken insanı sarhoş eden hanımelleri gibi kokar. ... Tek bir notanın kokusunu taşırlar ve bu özellikleri nedeniyle başka kokuların üzerine sıkılmaya uygundurlar.