Kilitlenen iPhone 5 nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Kilitlenen iPhone 5 nasıl açılır?
  2. iPhone Telefon neden şarj olmuyor?
  3. Kapanan iPhone 5 nasıl açılır?
  4. iPhone kilitlendi nasıl acılır?
  5. iPhone 6 S neden şarj olmuyor?

Kilitlenen iPhone 5 nasıl açılır?

Cihazınız kilitli ve yanıt vermiyorsa ilk yapmanız gereken Home tuşuna ve kapatma tuşuna aynı anda basılı tutup 10 saniye kadar bekledikten sonra cihazımız kapanıyor ve baştan başlatılıyor.

iPhone Telefon neden şarj olmuyor?

Bu uyarılar birkaç nedenle görünebilir: iOS aygıtınızın şarj bağlantı noktası kirli veya hasarlı olabilir; şarj aksesuarınız Apple onaylı olmayabilir, kusurlu veya hasarlı olabilir; USB şarj aletiniz, aygıtları şarj etmek için tasarlanmamış olabilir.

Kapanan iPhone 5 nasıl açılır?

Açma/kapama düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda 10-30 saniye boyunca basın. Apple logosu görünene kadar basılı tutun. Bu işlemi yapınca iPhone'un yeniden başlaması gerekir.

iPhone kilitlendi nasıl acılır?

iPhone veya iPad'in Açma Kapama butonu ile Ana Ekran butonuna aynı anda basılı tutun ve ekrana Apple logosu gelene kadar basılı tutmaya devam edin. Ekrana Apple logosu gelince butonlara basmayı bırakın. Yaklaşık 1 dakika hiç bir işlem yapmadan bekleyin. Apple logosundan sonra açılış ekranını göreceksiniz.

iPhone 6 S neden şarj olmuyor?

iPhone 6s Plus şarj olmuyor eğer bunun ilk sebebi şarj soketinin içerisinde biriken kir, toz, elbise pamuğudur. Bu parçalar şarj aleti ile şark soketi yuvasının tam olarak birleşmesini ve enerji akışı sağlanmasını önler. Bu sebeple ilk olarak şarj soketi yuvasının içini kontrol ediniz.