Nevşehir Üniversitesi Yaz Okulu Var mı?

İçindekiler:

  1. Nevşehir Üniversitesi Yaz Okulu Var mı?
  2. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ne Zaman Açılıyor 2020 2021?
  3. Nevşehir Hacı Bektaşı Veli üniversitesi açılacak mı?
  4. Amasya Üniversitesi yaz okulu var mı?
  5. Kastamonu Üniversitesi yaz okulu var mı?
  6. Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim Ne Zaman Başlıyor?
  7. Çukurova Üniversitesi yaz okulu Var mı?

Nevşehir Üniversitesi Yaz Okulu Var mı?

(1) Yaz okulunda eğitim-öğretim süresi altı haftadır. Bu süreyi izleyen hafta içinde yaz okulu final sınavları yapılır. Yaz okulunda açılan her ders için, güz veya bahar yarıyıllarında yapılan toplam ders saati sayısı kadar ders yapılır.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ne Zaman Açılıyor 2020 2021?

Semih Aktekin, Üniversite'nin ne zaman açılacağını açıkladı. Rektör Aktekin, "Üniversitemiz, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı için Pazartesi günü açılacak." dedi. NEVÜ 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 'de başlıyor...

Nevşehir Hacı Bektaşı Veli üniversitesi açılacak mı?

Belirlenen akademik takvim doğrultusunda NEVÜ'de güz yarıyıl eğitimi tarihinde başlayacak ve tarihinde sona erecek. ... Bahar yarıyılı dersleri ise tarihinde başlayacak olup 11 Haziran 2021 tarihinde sona erecek.

Amasya Üniversitesi yaz okulu var mı?

(Değişiklik: 03.04.2019- 2019/65) (4) Yaz öğretiminde öğrenciler güz ve bahar yarıyıllarında başarısız olduğu dersleri veya alamadığı dersleri yaz okulundan alabilir. ... Üst sınıftan ders alma üçüncü yarıyıldan itibaren başlar.)

Kastamonu Üniversitesi yaz okulu var mı?

MADDE 5 – (1) Yaz okulu eğitimi; ilgili bölümün/anabilim dalının talebi, enstitü/ fakülte/yüksekokul kurulu kararı ve Kastamonu Üniversitesi Senatosunun onayıyla açılır. ... (2) Yaz okulunda açılan her ders için, güz veya bahar yarıyıllarında yapılan toplam ders saati kadar ders yapılır.

Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim Ne Zaman Başlıyor?

Değerli öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız, uzaktan eğitim platformunun iyileştirilmesi kapsamında sunucularda gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda bugünden itibaren (08.03.2021 Pazartesi) uzaktan eğitim platformunda (ue.mersin.edu.tr) yer alan derslere SADECE dersin verildiği akademik birime ayrılan sunucudan ...

Çukurova Üniversitesi yaz okulu Var mı?

Çukurova'da yer alan Çukurova'da yer alan Bilgi Küpüm Eğitim Merkezi'nde 5 - 12 yaş grubu için 1 haftalık yaz okulu 150 TL yerine %50 indirimle 75 TL! ... Cumartesi ve Pazar hariç haftanın her günü 07.30 -17.30 saatleri arasında hizmet verilmektedir.