YouTube Kids Türkiye'de var mı?

İçindekiler:

  1. YouTube Kids Türkiye'de var mı?
  2. YouTube Kids ucreti ne kadar?
  3. YouTube Kids Ne zaman Türkiye?
  4. YouTube Kids nasıl izlenir?
  5. YouTube Kids reklamlı mı?
  6. YouTube Kids nasil bir uygulama?
  7. YouTube Kids de reklam var mı?
  8. YouTube Kids Tv'ye nasıl indirilir?
  9. YouTube Kids Tv'ye yüklenir mi?
  10. YouTube Kids bilgisayara indirilir mi?
  11. YouTube Kits ne işe yarar?
  12. YouTube Kids Kaç yaşına kadar?

YouTube Kids Türkiye'de var mı?

Dünyanın 2015 yılında kullanmaya başladığı YouTube'un çocuklara özel uygulaması YouTube Kids, 6 yıl gecikmeli olarak Türkiye'ye geldi. İşte bugünden itibaren artık Türkiye'de de iOS, Android ve web üzerinden erişilebilen YouTube Kids'in özellikleri...

YouTube Kids ucreti ne kadar?

Türkçe YouTube Kids'e Google Play Store ve App Store uygulama mağazalarından veya web tarayıcı ile "https://www.youtubekids.com" adresinden ulaşılabiliyor. YOUTUBE KIDS ÜCRETLİ Mİ? YouTube Kids ücretsiz olarak hizmet veriyor.

YouTube Kids Ne zaman Türkiye?

İlk olarak 2015'te ABD'de yayına alınan YouTube Kids, geçtiğimiz haftalarda yapılan dijital bir lansman eşliğinde 23 Nisan'da Türkiye'deki çocuklar ve ebeveynler ile buluştu.

YouTube Kids nasıl izlenir?

YouTube uygulamasını kullanarak
  1. Cihazınızda YouTube uygulamasını açın.
  2. Sağ üstte profil resminize veya adınızın baş harfine dokunun.
  3. Ayarlar. Ebeveyn ayarları'na dokunun.
  4. Çocuğunuzu seçin.
  5. "YouTube Kids Ayarları" bölümünde: İçerik düzeyi ayarlarını güncelleyebilirsiniz.

YouTube Kids reklamlı mı?

YouTube Kids, ücretsiz bir deneyim sağlamak amacıyla sınırlı olmak kaydıyla reklamları desteklemektedir. Çocuğunuz uygulamada bir video seçtiğinde, seçilen videodan önce bir reklam girişi ve ardından "Reklam" ifadesi ile işaretlenmiş bir video reklam görebilir. Bunlar ücretli reklamlardır ("Ücretli Reklamlar").

YouTube Kids nasil bir uygulama?

Çocuklara özel bir ortam sunmak amacıyla tasarlanan YouTube Kids, çocuğunuzun yaratıcılık ve oyun oynama becerilerini geliştirmeye yönelik çeşitli konularda videolardan oluşan bir deneyim sunar. Ebeveynler ile bakıcıların da bu süreçte çocuklara rehberlik etmesini kolaylaştırır.

YouTube Kids de reklam var mı?

YouTube Kids, ücretsiz bir deneyim sağlamak amacıyla sınırlı olmak kaydıyla reklamları desteklemektedir. Uygulamada bir YouTube videosu seçtiğinizde seçtiğiniz video gösterilmeden önce arkasından video reklam gelen bir reklam tamponu görebilirsiniz (bu reklam, "Reklam" sorumluluk reddi beyanıyla işaretlenir).

YouTube Kids Tv'ye nasıl indirilir?

Bilgisayarınızdan Play Store:
  1. Play Store'a gidin. Sayfada, Yükle'yi tıklayın.
  2. Android TV cihazınızı seçin.
  3. Yükle'yi tekrar tıkladığınızda uygulama, cihazınıza gönderilir.
  4. Uygulama indirilip yüklendikten sonra, başlatmak için Uygulamalar menüsünden YouTube Kids uygulamasını seçin.

YouTube Kids Tv'ye yüklenir mi?

Youtube, çocuklar için yapmış olduğu televizyon girişimi Youtube Kids'in Samsung, LG ve Sony marka televizyonlar ile uyumlu uygulamasını yayınladı. Youtube Kids, Youtube'un çocuklara yönelik videoların paylaşılması için oluşturmuş olduğu yeni bir platformdur.

YouTube Kids bilgisayara indirilir mi?

YouTube Kids'i MEmu Android Emülatör ile PC'ye indirin. Büyük ekranda oynamanın keyfini çıkarın. Çocuklara özel hazırlanan bir video uygulaması.

YouTube Kits ne işe yarar?

Çocukların dijital dünyada eğlenmesini, keşfetmesini, öğrenmesini daha güvenli hale getirip yerel içeriklerle destekleyen YouTube Kids, ebeveynlere çocuklarının bu dijital deneyimini özelleştirmek için kullanımı kolay denetim araçları sunuyor. 13 yaş altı çocuklar için geliştirilen YouTube Kids, YouTube'dan ayrı bir ...

YouTube Kids Kaç yaşına kadar?

Çocukların dijital dünyada eğlenmesini, keşfetmesini, öğrenmesini daha güvenli hale getirip yerel içeriklerle destekleyen YouTube Kids, ebeveynlere çocuklarının bu dijital deneyimini özelleştirmek için kullanımı kolay denetim araçları sunuyor. 13 yaş altı çocuklar için geliştirilen YouTube Kids, YouTube'dan ayrı bir ...