Maximum Mobil nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Maximum Mobil nasıl giriş yapılır?
  2. Maximum Mobil ne ise yarar?
  3. Maximum kart şifresi nasıl alınır?
  4. PO Öde Geç nasıl yapılır?
  5. Maksi puan nerelerde kullanılır?
  6. Öde Geç nedir?
  7. Öde Geç nasıl çalışır?

Maximum Mobil nasıl giriş yapılır?

Müşteri numaranız/TC Kimlik numaranız ya da yabancı kimlik numaranız ve Müşteri Şifreniz ile Maximum Mobil uygulamasına giriş yapabilirsiniz. Müşteri şifrenizi bilmiyorsanız veya hatırlamıyorsanız “Anında Şifre” ile şifrenizi hemen alabilirsiniz.

Maximum Mobil ne ise yarar?

Maximum Mobil'le anlaşmalı kurumların faturalarını anında ödeyebilirsiniz. Kredi kartlarınızla nerede ne harcama yaptığınızı anında görebilir ve borcunuzu hızlıca ödeyebilirsiniz. Kredi kartı harcamalarınızı kolayca taksitlendirebilir ya da erteleyebilirsiniz.

Maximum kart şifresi nasıl alınır?

Maximum Kart'ınızın kalıcı şifresini İşCep'ten veya Maximum Mobil'den Kartlarım / Kart Ayarlarım / Şifre Belirleme menüsünden ya da 0 724 numaralı Telefon Şubemizden, Bankamatik cihazlarımızdan, Şubelerimizde bulunan POS cihazlarından ve yurtiçi şifre paylaşım hizmetine katılan bankaların chip&PIN logolu ATM ...

PO Öde Geç nasıl yapılır?

Öde-Geç ile mobil ödeme yapabilmek için istasyona yakıt alımına gelmeden önce;
  1. Maximum Mobil Fırsatlar sekmesinde yer alan Öde-Geç bölümünü seçin,
  2. Öde-Geç aktivasyon bilgi ekranlarını takip edin.
  3. Plakanızı girip başvurarak aktivasyonunuzu yapın.
Daha fazla öğe...

Maksi puan nerelerde kullanılır?

MaxiPuanlarınızı fiziki Maximum işyerlerinde kullanabilirsiniz: Kazandığınız MaxiPuanları fiziki Maximum üye kuruluşlarında yapacağınız alışverişlerde para yerine kullanabilirsiniz.

Öde Geç nedir?

Mobil Öde-Geç anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapacağınız benzin ve dizel yakıt alımlarınızda aracınızdan inmeden ödemenizi yapabileceğiniz; hayatınıza hız ve kolaylık katabileceğiniz bir hizmettir.

Öde Geç nasıl çalışır?

ÖDEGEÇ hizmetimizle artık Türkiye genelinde 1.000'den fazla ÖDEGEÇ üyesi istasyonumuzda akaryakıt ödemenizi yapmak için aracınızdan inmenize gerek yok. Ödeyip geçmek için kredi kartınızla eşleştirdiğiniz Positive Card'ınızın pompaya okutulması yeterli.