Cip Turkey ne demek?

İçindekiler:

  1. Cip Turkey ne demek?
  2. THY VIP kimler kullanabilir?
  3. Arabaya takılan çip nedir?
  4. VIP insan ne demek?
  5. VIP kimler girebilir?
  6. Arabaya çip neden takılır?

Cip Turkey ne demek?

CIP Salonu (Commercially Important Person) ticaretle uğraşan önemli kişileri ağırlamada THY'nin bazı havaalanlarında tahsis ettiği özel mekanlardır.

THY VIP kimler kullanabilir?

Yürürlükteki mevzuata göre, VIP salonlarını kullananların 'beraberindekileri', yani diğer deyişle refakatçileri ikiye ayrılıyor. İlki, VIP'i kullanan kişinin 'çekirdek ailesi', yani birinci derece yakınları. Annesi, babası, eşi ve çocuk ya da çocukları.

Arabaya takılan çip nedir?

"Araba için çip" kavramı, otomobil üreticilerinin önemli otomobil sistemleri üzerindeki kontrolü bir elektronik motor kontrol ünitesi olan ECU'ya (ECU) aktardıktan sonra ortaya çıktı. Yakıt, hava, ateşleme zamanlaması ve diğer özellikleri düzenleyen yerleşik bir bilgisayardır.

VIP insan ne demek?

Açılımı Very Important Person olmaktadır. Kısaltma bu açılımın baş harflerinden oluşur. Başına Vip kelimesini alan hizmet kolları hitap ettiği müşteri kitlesini bu şekilde tanımlamaktadır. Vip Araç özel araç, Vip yolcu özel yolcu olarak tanımlanabilir.

VIP kimler girebilir?

Yabancı devlet ve hükümet erkanı, uluslararası kuruluşların başkanları ve başkan yardımcıları, genel sekreterleri (BM, UNESCO, NATO, Avrupa Konseyi, IMF, RCD), NATO baş komutanı, NATO Güney Avrupa Baş Komutanı, kuvvet komutanları ve ordu komutanları, dini liderler, Türkiye'ye resmi ve özel temaslar için gelen önemli iş ...

Arabaya çip neden takılır?

Chip Tuning, araçların Motor beyni (ECU) içerisinde bulunan yazılımı değiştirerek motorun gücünü arttırmak için kullanılan yöntemdir. Bu yöntem günümüzde genellikle aracı daha güçlü, daha keyifli bir hale getirmek aynı zamanda yakıt tüketimini de düşürmek için kullanılır.