Havacılık lisesi var mı?

İçindekiler:

  1. Havacılık lisesi var mı?
  2. Sivil Havacılık lisesini bitiren ne iş yapar?
  3. Uçak bakım Alanı bölümü nedir?
  4. Pilot Lisansı ne kadar?
  5. Kokpit kolej nedir?

Havacılık lisesi var mı?

Özel Gökjet Havacılık Lisesi havacılığın ve eğitimin merkez üssü Florya da eğitim hizmetini vermektedir. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Türkiye'nin gelişen ve büyüyen sektörlerinden biri olan havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmete açılmış bir okul.

Sivil Havacılık lisesini bitiren ne iş yapar?

Sivil Havacılık İşletmeciliği bölümü mezunları; ulusal ve uluslararası hava yolları, havaalanları, havaalanı yer hizmetleri, ikram ve kargo işletmeleri ve seyahat acentaları ile diğer havacılık kuruluşlarında istihdam edilebileceklerdir.

Uçak bakım Alanı bölümü nedir?

Uçak bakım ve onarım bölümü, uçak bakım uygulamalarının, uçağı oluşturan mekanik ve aviyonik sistemlerin kurulumu, bakımı ve onarıma dair teorik ve uygulamalı derslerin verildiği bir havacılık bölümüdür.

Pilot Lisansı ne kadar?

Havayolu pilotu (ATPL) lisansına sahip olmak için ödenmesi gereken ücretler, okullar arasında farklılık göstermekle beraber ortalama 80.000 Euro civarındadır.

Kokpit kolej nedir?

Kocaeli Kokpit Havacılık ve Yazılım Koleji ise Kokpit markası adı altında, iki dost girişimci ve eğitimcinin girişimciliği ve öncülüğü ile fiilen 18 tarihinde kurulmuştur ve resmen 18 tarihinde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır.