Bekçilik sağlık raporu nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Bekçilik sağlık raporu nereden alınır?
  2. Bekçilik ön sağlık kontrolünde neler yapılır?
  3. Bekçilikte göz derecesi kaç olmalı?
  4. Ön sağlık kontrolünde neler yapılır?
  5. Ön sağlık muayenesi ne zaman?
  6. Uzman Erbaş göz derecesi kaç olmalı?
  7. Polislik D dilimi nedir?

Bekçilik sağlık raporu nereden alınır?

Çarşı ve Mahalle Bekçisi adayının BAŞVURU ÖNCESİNDE SAĞLIK RAPORU ALMASINA GEREK YOKTUR. Başvuru belgeleri arasında yer alan Sağlık Bilgi Formu'nu KENDİLERİ doldurarak Emniyet Teşkilatına başvurmaları yeterlidir.

Bekçilik ön sağlık kontrolünde neler yapılır?

Bekçi adayları, sınav sürecinden önce ön sağlık kontrolüne tutulur. Boy uzunluğu, boy-kilo endeksi, renk körlüğü ve eşgal belirten iz kontrolleri bu aşamada yapılır.

Bekçilikte göz derecesi kaç olmalı?

Yani bir gözde en az 7/10 görme seviyesi olmak zorundadır. Lazer göz operasyonu olmak bekçi olmaya engel değildir.

Ön sağlık kontrolünde neler yapılır?

Pomem Ön Sağlık Testi aşamasında; kuruldaki psikolog, doktor ve diğer üyeler, adayın mülakat sırasında verdiği cevapların, beden dilinin, mimik ve jestlerinin herhangi bir psikolojik-patolojik belirtisi olup olmadığının değerlendirilmesi, ileri tetkik gerektirmeyen basit muayene ile saptanıp, gözle görülebilen ...

Ön sağlık muayenesi ne zaman?

27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla tarihinde başlayacak. Başvuru ile ilgili detaylar Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet adresinden açıklanacak.

Uzman Erbaş göz derecesi kaç olmalı?

3. Bölüm Madde 23, 2. fıkrada uzman erbaş ve sözleşmeli er/erbaşlarda renk körlüğünün olmaması gerektiği ve her iki gözde tashihle (gözlükle ya da kontakt lensle) ya da tashihsiz görme seviyesinin tam (10/10) olması gerektiği belirtilmektedir.

Polislik D dilimi nedir?

Güncel tedavi algoritmalarına uygun şekilde, etkin doz ve yeterli süre tedavi edilmelerine rağmen, Emniyet Hizmetleri Sınıfında (gece ve gündüz) çalışabilecek iyilik haline ulaşamamış olanların durumları D dilimi kapsamında değerlendirilir.