Bioder el ağdası nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bioder el ağdası nasıl kullanılır?
  2. El ağda nasıl kullanılır?
  3. Soğuk ağda nasıl kullanılır?
  4. Azulen sir ağda ne demek?
  5. Ağda sertleştirir mi?

Bioder el ağdası nasıl kullanılır?

Isınan ağdayı, kutu içerisinde yer alan spatula yardımı ile tüylerinizin çıkış yönü doğrultusunda ince bir tabaka halinde cildinize sürünüz. Sürdüğünüz bölge üzerine Bioder ağda bezini yapıştırarak tüylerin çıkış yönü tersine doğru hızlıca ve tek bir hamlede çekiniz.

El ağda nasıl kullanılır?

Ağdayı tüylerin çıkış yönüne doğru bastırarak uygulayınız ve hızla çekiniz. Su ile durulayınız. Sesu El Ağda'sını kol, bacak, koltukaltı, bikini ve yüz bölgesinde uygulayabilirsiniz. Tahriş olmuş, varisli, yaralı, benli ve güneş yanığı olan ciltlerde kullanmayınız.

Soğuk ağda nasıl kullanılır?

Soğuk Ağda Nasıl Kullanılır?
  1. Cildin temiz ve kuru olması sağlanır. ...
  2. Uygulama başlığı soğuk ağdanın bulunduğu tüpe takılır.
  3. Soğuk ağda ince bir tabaka halinde cilde tüylerin çıkış yönüne doğru sürülür.
  4. Ağda bezi ağdanın bulunduğu alana yapıştırılır.
Daha fazla öğe...

Azulen sir ağda ne demek?

Azulen sir ağda çekiş gücü daha yüksek pudrasız ağdadır. Bacak, kol gibi inatçı kılların olduğu bölgelerde tercih edilir. Tüm vücutta kullanılabildiği gibi özellikle yüz bölgesinde ve batıklarda etkilidir. Siyah nokta ve ölü derilerden cildi arındırır, pürüzsüz bir ten sağlar.

Ağda sertleştirir mi?

Ağdayla alınan tüyler daha yumuşak çıkar Tıraş bıçağı tüyleri yüzeyden keserek, kılların uçlarını kalınlaştırır ve sertleştirir. ... Fakat ağda yapmak, kılları kökünden alan bir yöntem olduğu için, tüyler uzama aşamasındayken rahatsız edici sertlikler ve sivrilikler oluşmaz.