Kıbrısta Türk hattı kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Kıbrısta Türk hattı kullanılır mı?
  2. My Vodafone nasıl kullanılır?
  3. Kıbrıstan alınan telefon Türkiye'de çalışır mı?
  4. Yurtdışı gelen telefon Kıbrıs oluyor mu?
  5. Vodafone Red hangi ülkelere bedava?

Kıbrısta Türk hattı kullanılır mı?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet göstermekte olan gsm operatörleri Turkcell (KKTCELL) ve Vodafone (Telsim) hatlarınızı dolaşıma açtırarak kullanabilirsiniz.

My Vodafone nasıl kullanılır?

Uygulamaya giriş ekranında beni hatırla özelliği seçili olarak giriş yaparsanız sonraki tüm girişlerinizde seçili telefon numarası için şifresiz giriş yaparak My Vodafone uygulamasını kullanabilirsiniz.

Kıbrıstan alınan telefon Türkiye'de çalışır mı?

Yurtdışından getirilen telefonlar 60 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. ... (cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar) Yolcu beraberinde getirilen cihazların kayıt işlemleri 60 gün içerisinde yapılması gerekiyor.

Yurtdışı gelen telefon Kıbrıs oluyor mu?

1. Pasaporta telefon kaydı ... Yurt dışına çıkış yapıldığını kanıtlayan pasaportun yanı sıra kimlikle çıkış yapılan Gürcistan, Moldova, Azerbaycan, Ukrayna ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seyahatleri de telefon kaydı yapabilmek için yeterli.

Vodafone Red hangi ülkelere bedava?

Her Şey Dâhil Pasaport hizmetinin geçerli olduğu 23 ülke şöyle sıralanıyor: ABD, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Gana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni ...