Pis Yedili Salça kiminle evlendi?

İçindekiler:

  1. Pis Yedili Salça kiminle evlendi?
  2. Pis Yedili Bertan salça kim?
  3. Hazal Şenel kaç yaşında nereli?
  4. Hazal Şenel evleniyor mu?
  5. Selena'daki Kıvılcım evlendi mi?

Pis Yedili Salça kiminle evlendi?

Selena dizisindeki Kıvılcım rolüyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Hazal Şenel, Makedon pop şarkıcısı Bertan Asllani ile evliliğe ilk adımı attıklarını, instagram hesabından paylaştığı yüzüklü fotoğrafla açıkladı.

Pis Yedili Bertan salça kim?

Pis Yedili dizisi, Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Bu dizide Salça Neşe karakterini canlandıran oyuncu Hazal Şenel dikkat çekti. Hazal Şenel (d. 17 Haziran 1992; Şişli, İstanbul) Türk oyuncu.

Hazal Şenel kaç yaşında nereli?

Hazal Şenel (d. 17 Haziran 1992; Şişli, İstanbul), Türk oyuncu. Paten, yüzme ve voleybol gibi sporlar yapmaktadır. Ayrıca tiyatro oyunlarında oynamakta, bale eğitimi almakta ve Halk oyunları ile ilgilenmektedir.

Hazal Şenel evleniyor mu?

Selena, Pis Yedili ve Türk Malı gibi bir çok dizide rol alan genç oyuncu Hazal Şenel'den müjdeli haber geldi. ... Selana'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel sosyal medya paylaşımı ile evlilik teklifi aldığını duyurdu.

Selena'daki Kıvılcım evlendi mi?

Hazal Şenel'in son hali de görenleri şaşırttı. Bir döneme damga vuran Selena dizisinde Kıvılcım rolüyle oyunculuk hayatına giren Hazal Şenel evlilik kararını sosyal medyadan açıkladı. ... Şenel, bir süredir birlikte olduğu Bertan Asllani ile yüzük fotoğrafıyla evliliğe ilk adımı attıklarını duyurdu.