Vodafone ödenmemiş fatura ne olur?

İçindekiler:

  1. Vodafone ödenmemiş fatura ne olur?
  2. Vodafone yanımda nasıl fatura ödenir?
  3. Dogalgaz fatura ödenmezse ne olur?
  4. Wifi faturası nasıl ödenir?
  5. Turkcell fatura kaç ay ödenmezse avukatlık olur?
  6. Son ödeme tarihinden kaç gün sonra doğalgaz kesilir?

Vodafone ödenmemiş fatura ne olur?

Vodafone hattınız borcunuzu son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içinde ödemediğiniz hattınız giden aramaya kapanır. 1 hafta sonunda ödeme yapmadığınızda 3 gün sonra hattınız tamamen kapanır ve sizi arayanlar size ulaşamaz. ... Halen ödeme yapılmadığında ise borcunuz icra yolu ile tahsil edilir.

Vodafone yanımda nasıl fatura ödenir?

Ödemelerinizi Vodafone Yanımda Uygulaması ya da Jetfatura kullanarak, web sitemizde belirtilen ödeme noktalarına, bankalar ya da anlaşmalı kuruluşların veznelerine, bankaların internet bankacılığı üzerinden, otomatik ödeme talimatı vererek, telefon bankacılığı ve ATM hizmetleri aracılığıyla yapabilirsiniz.

Dogalgaz fatura ödenmezse ne olur?

İşte 'Doğalgaz faturası son ödeme tarihinde ödenmezse ne zaman kesilir?' sorusunun cevabı: Faturanızı son ödeme tarihinden sonraki 15 iş günü içinde ödemezseniz, üç gün öncesinde ihbarname yollanarak sayaç vanası aparatlanır ve gaz kullanıma kapatılır. Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz.

Wifi faturası nasıl ödenir?

Faturanızı hesap numaranız, hizmet numaranız ya da internet hizmetinizin bağlı olduğu telefon numarası ile ödeyebilirsiniz....Telefonla ve Online Ödeme
  1. Müşteri hizmetlerini 4 numaralı hattan arayarak ödemenizi gerçekleştirin.
  2. TTNET internet sitesine giderek ödemenizi kredi kartı ile gerçekleştirin.
Daha fazla öğe...

Turkcell fatura kaç ay ödenmezse avukatlık olur?

Turkcell Fatura 1 Ay Ödenmezse Ne Olur Sizi arayanlar size ulaşamazlar. Eğer son ödeme tarihinden itibaren 1 ay içerisinde halen ödeme yapılmadığında borç alacak durumuna düşer. 1 ay sonunda ödeme yaparsanız hattınıza açma kapa bedeli ve yasal faiz uygulanır ve hattınız açılır.

Son ödeme tarihinden kaç gün sonra doğalgaz kesilir?

Abonenin; faturasını son ödeme tarihinden itibaren on beş gün içerisinde ödememesi halinde en az üç gün önceden haber verilmek suretiyle doğal gaz arzı durdurulabilir.