Kayganlaştırıcı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kayganlaştırıcı ne işe yarar?
  2. Okey kayganlaştırıcı kayganlaştırıcı jel nedir nasıl kullanılır?
  3. Okey uyarıcı jel ne işe yarar?
  4. Uyarıcı jel nasıl kullanılır?

Kayganlaştırıcı ne işe yarar?

Cinsel ilişkinizdeki hazzı artırmak için tercih edilen kayganlaştırıcı jeller, yapısında bulunan yağ, silikon ya da su sayesinde temas ettiği yüzeylerde sürtünmeyi azaltan güvenilir kozmetik ve sağlık ürünleridir.

Okey kayganlaştırıcı kayganlaştırıcı jel nedir nasıl kullanılır?

Okey Kayganlaştırıcı Jel kuruluğu azaltmaya yardımcı olur. Okey Kayganlaştırıcı jel prezervatif ile birlikte kullanırken, prezervatifin üzerine bir damla koyup, yayın. Cilde karşı hassastır, uzun süreli kullanıma uygundur, su ile kolayca temizlenir. Cinsel sağlığı koruyan bu ürünü onaylamaktadır.

Okey uyarıcı jel ne işe yarar?

AÇIKLAMA Okey Kayganlaştırıcı Jel Nirvana Hot 100 ml OKEY Kayganlaştırıcı Jel Nirvana , cinsel ilişkiden aldığınız keyif ve rahatlığı arttırmaya yönelik kaygan ve ipeksi kıvamda su bazlı bir jeldir. Özel afrodizyak etkili jeli sayesinde hissiyatı arttırır ve kadınların orgazm olmasına yardımcı olur.

Uyarıcı jel nasıl kullanılır?

Pompayı bastırarak uygulayınız. İlk kullanımda, pompadan jel gelene kadar bastırmak gerekebilir. Bir sonraki kullanımlarda daha kolay bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Nazikçe klitoris bölgesine ve hassas bölgelere masaj yaparak uygulayınız.