Türkiye Özbekistan'a vize uyguluyor mu?

İçindekiler:

  1. Türkiye Özbekistan'a vize uyguluyor mu?
  2. Özbekistan'a pasaport gerekiyor mu?
  3. Özbekistan vizesi kaç TL?
  4. Türk vatandaşı özbekistanda ne kadar kalabilir?
  5. Özbekistan'da evler kaç para?
  6. Özbekistan yeşil pasaporta vize istiyor mu?
  7. Özbekistan çalışma izni kaç günde çıkar?

Türkiye Özbekistan'a vize uyguluyor mu?

Özbekistan vatandaşları 30 gün süreli turistik amaçlı seyahatlerde Türkiye vizesinden muaftır. 30 günü aşkın turistik ziyaretler için vize alınması zorunludur. Bununla birlikte, Türkiye dış temsilciliklerince verilen bu tür vizelerin süresi 90 günü aşamaz.

Özbekistan'a pasaport gerekiyor mu?

Özbekistan'a seyahat edecek olan vatandaşlardan Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 30 gün süreyle vizeden muaftır ancak daha uzun süreli ziyaretler için vize alınması gerekmektedir.

Özbekistan vizesi kaç TL?

Özbekistan 90 günlük tek girişli vize: 158 TL. Özbekistan 90 günlük çift girişli vize: 277 TL. Özbekistan 90 günlük çok girişli vize: 395 TL.

Türk vatandaşı özbekistanda ne kadar kalabilir?

Özbekistan Türk vatandaşlarına seyahatlerinde 30 günü aşmamak koşuluyla vize muafiyeti uyguladığını bildirdi. Özbekistan Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 7 ülkenin vatandaşlarına 30 günlük vize muafiyeti tanıdığını açıkladı. Bu sayede Türk vatandaşları vize almadan 30 gün boyunca Özbekistan'a seyahat edebilecekler.

Özbekistan'da evler kaç para?

Son ucuzlamayla orta düzeydeki konutların metrekare fiyatı 515 dolardan 498'e, ucuz konut fiyatının metre kare fiyatı ise 330'dan 328'e ve pahalı konutların metre fiyatı da 1011'den 996 dolara geriledi.

Özbekistan yeşil pasaporta vize istiyor mu?

Özbekistan vizesi alacak olan Yeşil pasaport sahibi TC vatandaşları seyahatleri 90 günü geçmeme koşulu ile Özbekistan vize işlemlerinden muaftır.

Özbekistan çalışma izni kaç günde çıkar?

Özbekistan Vizesi Kaç Günde Çıkar? Evrakların eksiksiz olarak teslim edilip vize işlemleri sırasında farklı bir durumun olmaması halinde Özbekistan vizesinin çıkış süresi ortalama 3-5 iş günüdür.