Zamanın Kısa Tarihi kaç adet sattı?

İçindekiler:

  1. Zamanın Kısa Tarihi kaç adet sattı?
  2. Zamanin Kisa Tarihi kime ait?
  3. Zamanın Kısa Tarihi neyi anlatıyor?
  4. Zamanın Kısa Tarihi kaç yılında çıktı?
  5. Zamanın Kısa Tarihi Roman mı?

Zamanın Kısa Tarihi kaç adet sattı?

Zamanın Kısa Tarihi ya da özgün adıyla A Brief History of Time, Profesör Stephen Hawking'in ilk kez 1988'de yayımlanan bir popüler bilim kitabı. 2002 yılı itibarı ile 9 milyondan fazla kopyası satılmıştır.

Zamanin Kisa Tarihi kime ait?

Hawking. Yaklaşık kırk dile çevrilen ve dünya üzerindeki her 750 kişiden birinin edindiği Zamanın Kısa Tarihi çağımızın en büyük zihinlerinden biri olan Stephen Hawking'in sorularına yanıt aradığı bir kitap: “Evren nasıl başladı ve başlamasını olanaklı kılan şey neydi?

Zamanın Kısa Tarihi neyi anlatıyor?

evrenin geçmiş ve gelecekteki halinin betimlemelerini, neden ve nasıl var olduğumuzu evrenin en ince detaylarına kadar anlatıyor. ayrıca içeriğinde tarihteki ilk filozoflardan başlayıp günümüze kadar gelen ve tüm görüşleri aktaran bir yapıt.

Zamanın Kısa Tarihi kaç yılında çıktı?

1988 Zamanın Kısa Tarihi: Büyük Patlamadan Karadeliklere/İlk Yayınlanma Tarihi

Zamanın Kısa Tarihi Roman mı?

Zamanın Kısa Tarihi Kitap Açıklaması Zamanın Kısa Tarihi 1988 yılındaki ilk basımından bu yana geçen yıllar içerisinde bilimsel yazın alanında bir başyapıt konumu kazandı. ... Bu yeni gözlemler Profesör Hawking'in kitabın ilk baskısında yaptığı kuramsal öngörülerin çoğunu doğrulayan nitelikteydi.