D smart reset nasıl atılır?

İçindekiler:

  1. D smart reset nasıl atılır?
  2. D smart kart nereden alınır?
  3. D-Smart sinyal yok nasıl yapılır?
  4. D-smart TP kaç olmalı?
  5. Uydu alıcısı smart kart nedir?
  6. D smart uydusu ne kadar?
  7. Çanak anten sinyal seviyesi kaç olmalı?
  8. D Smart Smart Kart nedir?
  9. Cam kart ne işe yarar?

D smart reset nasıl atılır?

Modem açıkken arka paneldeki RESET düğmesine 8-10 saniye boyunca basılı tutunuz ve daha sonrasında bırakınız.

D smart kart nereden alınır?

NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM? 08 numaralı D-Smart müşteri hizmetlerinden veya en yakın D-Smart satış noktasından D-Fix'i temin edebilirsiniz.

D-Smart sinyal yok nasıl yapılır?

Sorununuz devam ediyor ise çözüm için cep telefonunuzdan "SERVIS" yazıp boşluk bırakıp smart kart numaranızı ekleyerek 2850'ye sms göndermenizi rica ederiz. Adresinize en yakın Smart Teknik Servis bilgisi cep telefonunuza sms olarak iletilecektir.

D-smart TP kaç olmalı?

Yeni kanallarla Türksat uyduları üzerindeki televizyon kanal sayısı 500'ün üzerine çıkacak. Diğer uydu alıcıları için ise 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 sembol oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 sembol oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek "şebeke taraması" yapılacak.

Uydu alıcısı smart kart nedir?

Akıllı Kart (ya da “Smart Card”) Modül içine takılarak Tivibu kanallarına erişim sağlayan birimdir. Modülün içine yerleştirildikten sonra televizyona bağlanır.

D smart uydusu ne kadar?

Marka Dsmart
İlan BaşlığıMarkaFiyat
Param Güvende Dsmart uydu alıcısıDsmart250 TL
Param Güvende D-SMART Uydu AlıcısıDsmart500 TL
D-SMART TELEVİZYON UYDU ALICISIDsmart70 TL
D Smart DSI729DSTDsmart99 TL
17 satır daha

Çanak anten sinyal seviyesi kaç olmalı?

Uydu sinyali kaç olmalı? Eğer çanak antenin hemen yanında ve 1 metrelik kaliteli kablo ile uydu sinyalini kontrol ediyorsanız o zaman sinyal seviyesi %99 sinyal kalitesi de %94 olması gerekir. Bunlar ideal olan ve sembol oranları 2750 olan oranlardan alınan yüksek olan oranlardır.

D Smart Smart Kart nedir?

D-Smart D-Fix, modül ve içerisine yerleştirilen bir kart ile D-Smart'ın zengin dünyasına HD kalitesiyle ulaşmanızı sağlar. Sadece televizyonunuza takacağınız D-Smart D-Fix sayesinde, evinizde ekstra kablo ve uydu alıcısı kalabalığından kurtulabilir, sade ve estetik bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Cam kart ne işe yarar?

Şifreli yayın sinyalinin çözülmesi esas olarak uydu alıcının işidir. Modülün (CAM) asıl işi ise sadece kart bilgilerini şifre sistemine uygun olarak yorumlamaktır. Smartcard modül (CAM) ile, modül (CAM) de uydu alıcısı ile iletişime geçerek şifreli yayının çözülmesini sağlamaktadır.