ESET ücretli mi?

İçindekiler:

  1. ESET ücretli mi?
  2. ESET Nod32 ücretsiz mi?
  3. ESET iyi midir?
  4. ESET i nasıl kaldırırım?
  5. ESET Online Scanner ne demek?

ESET ücretli mi?

Tamamen ücretsiz sürümü alın veya PREMIUM'a yükseltin* ESET, güncel antivirüs, anti-theft yazılımı ve güvenlik denetim kapasitesi ile kullanıcılarına başka hiçbir yazılımın sunamadığı korumayı sağlıyor.

ESET Nod32 ücretsiz mi?

Tüm ESET ürünlerini denemek ücretsizdir. Kredi kartı gerektirmez. Windows, Mac, Android, Linux cihazlarınızı veya firmanızı koruyun.

ESET iyi midir?

ESET gerçekten önerebileceğim bir yazılım. Koruması iyi ve güvenlik yazılımları arasında en hafiflerinden birisi. Uygun fiyata bulduysanız NOD 32 alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

ESET i nasıl kaldırırım?

Yüklemeyi Kaldırma koruması etkinleştirilmişse sizden Yönetici Parolasını girmeniz istenir. simgesine dokunun (veya Ana Ekran > Menü'ye gidin) ve Ayarlar > Güvenlik > Cihaz Yöneticileri'ne dokunun. ESET Endpoint Security for Android işaretini kaldırın ve Devre dışı bırak seçeneğine dokunun.

ESET Online Scanner ne demek?

Online Virüs Temizleme Eklentisi ESET Online Scanner ile bilgisayarınızı herhangi bir iletişim bilgisi girme zorunluluğu olmadan tarayın, bilinen ve bilinmeyen virüs, solucan, casus yazılım, kimlik avı ve diğer İnternet tehditlerini tespit edin, gizli kötü amaçlı yazılımları tespit etmek için arşivlerinizi tarayın.