Tekirdağ Şarköy denizi temiz mi?

İçindekiler:

  1. Tekirdağ Şarköy denizi temiz mi?
  2. Tekirdağ Şarköy müsilaj var mı?
  3. Şarköy Denize girmek yasak mı?
  4. Tekirdağ Şarköy de deniz salyası var mı?
  5. Şarköy sahilde müsilaj var mı?

Tekirdağ Şarköy denizi temiz mi?

ŞARKÖY PLAJLARI - ŞARKÖY'DE DENİZE GİRİLEBİLECEK YERLER Sağlık bakanlığının yaptığı detaylı inceleme sonrasında Şarköy plajları geçer not alan bir diğer Tekirdağ ilçesi oldu. Şarköy'ün kötü puan alan plajı bulunmazken, bütün plajları İYİ not aldı.

Tekirdağ Şarköy müsilaj var mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının "Marmara Denizi Eylem Planı" kapsamında başlattığı temizleme çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ'ın Süleymanpaşa, Marmaraereğlisi ve Şarköy ilçesi kıyılarında 15 gün önce zaman zaman etkili olan müsilaj tabakalarına rastlanmadı.

Şarköy Denize girmek yasak mı?

Tekirdağ'da da yasak geldi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı da il genelinde bulunan mavi bayraklı plajdaki faaliyetlerini müsilaj nedeniyle halkın sağlığını gerekçe göstererek durdurdu. Şarköy ilçesinde bulunan mavi bayraklı altı plaja belediye tarafından uyarı levhaları asıldı.

Tekirdağ Şarköy de deniz salyası var mı?

Marmara Denizi'ni etkisi altına alan müsilaj Darıca ve Şarköy sahillerinin de deniz salyasıyla kaplanmasına neden oldu. Müsilaj nedeniyle Darıca'nın bir bölümünde denize girmek yasaklandı. Tekirdağ Şarköy'de ise mavi bayraklı plajlara 'müsilaj nedeniyle denize girmeyin' tabelaları koyuldu.

Şarköy sahilde müsilaj var mı?

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa, Marmaraereğlisi ve Şarköy ilçesi kıyılarında 15 gün önce zaman zaman etkili olan müsilaj tabakalarına rastlanmadı. Söz konusu bölgelerde deniz yüzeyindeki durum havadan görüntülendi.