Hangi markalar helal sertifikası aldı?

İçindekiler:

  1. Hangi markalar helal sertifikası aldı?
  2. Namet et helal mi?
  3. Er Piliç helal mi?
  4. Maret et kimin?
  5. Dana jambon helal mi?
  6. Burcu Salça helal mi?
  7. Erpiliç Helal kesim mı?
  8. Burcu salça sahibi kimdir?

Hangi markalar helal sertifikası aldı?

  • Yeşilmarka.
  • Afia Gıda.
  • Ancora.
  • Aksu Vital.
  • Aluçdağı Sucuk ve Baharat.
  • Atiye Laçin Tatlıları
  • Bademella.
  • Balparmak.
Daha fazla öğe...

Namet et helal mi?

Namet helal mi? Evet, Namet TSE'den onaylı Helal Gıda Sertifikası'na sahiptir.

Er Piliç helal mi?

Erpiliç entegre üretim tesisleri 150 bin m2 kapalı alanda, günlük 330 bin piliç kesim kapasitesine sahiptir. Avrupa Birliği standartlarında Avrupa Birliğine ihracat yapabilecek tesis ön izin sertifikasına sahiptir. Ayrıca ISO 9001-2000, ISO 22000-2005, TSE belgeleri ile Gimdes Helal Gıda sertifikasına da sahiptir.

Maret et kimin?

Koç Grubu'na ait olan Tat Gıda, Maret markasını tüm haklarıyla beraber 75 milyon dolar artı KDV bedel ile Namet Gıda'ya sattı.

Dana jambon helal mi?

Hindi ve dana etinden yapılmış çeşitleri de mevcuttur. Jambon fırında pişirilerek sıcak servis yapıldığı gibi soğuk et olarak sandviç hâlinde de yenebilir. Avrupa ülkelerinde ve ABD'de yaygın bir yiyecek olan jambon, Müslümanlar tarafından diğer domuz eti ürünleri gibi haram olarak kabul edildiği için tüketilmez.

Burcu Salça helal mi?

GİMDES'in helal sertifikalı ürünler listesinde bulunan Burcu Salça'nın helal sertifikası iptal edildi. ... GİMDES'in sitesinde yer alan bilgiye göre: “20.06.2019 denetim tarihi itibari ile helal sertifikalı olmayan hammadde tespiti üzerine sertifikası iptal edilmiştir” denildi.

Erpiliç Helal kesim mı?

Tüketicisinin sağlıklı ve dengeli besleme arzusunda olan "ERPİLİÇ" tesislerinde, hijyenik ve islami kurallara uygun kesim yapılmakta olup ürünleri bütün piliç, parça ürünler, şarküteri ürünleri, tabaklı ürünler, sakatatlar ve işlenmiş ürünler olarak gruplandırılmıştır.

Burcu salça sahibi kimdir?

Domates ve biber salçası başta olmak üzere, ketçap, mayonez, konserve, haşlama, hazır yemek, sos, turşu, zeytin gibi ürünlerle geniş ürün portföyüne sahip olduklarını açıklayan Burhaniye Burcu Gıda Konservecilik ve Salça Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Bahadır, ilk olarak 1982 Yılında 600 metrekarelik bir alanda ...