Rahimi nasıl daraltılır?

İçindekiler:

  1. Rahimi nasıl daraltılır?
  2. Lazerle vajina Daraltma ne demek?
  3. Vajinayı daraltmak mümkün mü?
  4. Vajina daraltma ne işe yarar?

Rahimi nasıl daraltılır?

Vajina daraltma ameliyatları lokal veya genel anestezi ile yapılabilen ameliyatlardır. ❤ Vajina girişinden başlayarak ortalama 6-7 cm kadar vajina iç kısma kadar dokular çıkartılarak ve vajina içi emilebilen ameliyat dikişleri ile dikilerek dokular kat kat bir araya getirilir. Vajinanın tamamı daraltılır.

Lazerle vajina Daraltma ne demek?

Lazerle Vajina Daraltma Nedir? Lazerle vajina daraltma işlemi; lazer ışığının termal (ısı verici) ve ablatif etkileri ile vajina dokusunun yenilenmesi, gençleşmesi ve sıkılaşması amaçlarıyla yapılan yeni bir uygulamadır. 2010'lu yılların başlarından itibaren tüm dünyada yaygınlaşmaya başlamıştır.

Vajinayı daraltmak mümkün mü?

Özetle eşlerin cinsel yaşamında son derece önemli bir durum olan “vajina genişliği” vajina daraltma ameliyatı adı verilen cerrahi operasyon ile düzeltilebilmektedir. En sık vajina genişlemesi sebebi doğum sayısının fazla olması iken bazı bayanlarda doğum olmadan da yapısal bir gevşeme vardır. Vajina kasları güçsüzdür.

Vajina daraltma ne işe yarar?

Vajina daraltma yani vajinoplasti; vajina dokularının gevşemesi, esnekliğinin azalması, genişlemesi şikâyetleri olan kadınlara vajinanın yeniden sıkılaştırılması, daraltılması, toparlanması için yapılan estetik ve işlevsel amaçlı bir genital estetik operasyondur.