Airties modem fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Airties modem fiyatları ne kadar?
  2. Airties modem yazılım güncelleme nasıl yapılır?
  3. Airties modem hangi markanın?
  4. Airties 5650 modem kurulumu nasıl yapılır?
  5. Air 5650 kaç Mbps?
  6. Modem Yazılım Güncelleme Nasıl Yapılır?
  7. Airties 5650 modem kaç GHz?
  8. Airties 5650 v3 fiber destekliyor mu?
  9. AirTies modem nasıl açılır?
  10. Airties Air 5650 VDSL mi?
  11. Modem nereden güncellenir?

Airties modem fiyatları ne kadar?

En Popüler Airties Modemler
  • Airties Air 5650 300 Mbps VDSL2 Modem234,00 TL8 satıcı
  • AirTies 56Mbps Wi-Fi VDSL2 + ADSL2 Fiber Modem Router220,65 TL3 satıcı, en ucuz 220 TL.
  • Airties Air 5650 V3 4 Port + USB Adsl2/vdsl2 Kablosuz Modem220,19 TL6 satıcı, en ucuz 220 TL.
Daha fazla öğe...

Airties modem yazılım güncelleme nasıl yapılır?

Modemde çalışan yazılımı güncellemek için “ARAÇLAR” ana menüsü altında “Yazılım Güncellemesi” menüsünü seçiniz. Açılan “Firmware Güncelle” ekranında “Gözat” tuşuna basınız ve açılan pencerede gönderdiğimiz ya da internetten indirdiğiniz en güncel modem firmware dosyasını bulunuz.

Airties modem hangi markanın?

AirTies, Silikon Vadisi'nde kariyer yapan, son olarak Ubicom'un CEO'luğu koltuğunda otururken Türkiye'ye bir girişimci olarak dönmeye karar veren Bülent Çelebi'nin kurduğu bir Türk teknoloji şirketi.

Airties 5650 modem kurulumu nasıl yapılır?

Airties Modem Kurulumu İçin Aşağıdaki Adımları Takip Ediniz
  1. Modeminizi ethernet kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
  2. Bir tarayıcı açın ve adres satırına 192.168.2.1 yazın Enter tuşuna basın.
  3. Aşağıdaki resimdeki gibi modem arayüz ekranı karşınıza çıkacak.
  4. Şifre alanını boş bırakın ve Tamam'a tıklayın.

Air 5650 kaç Mbps?

Air 5650 mevcut IPTV televizyon servisleri ile tam uyumluğu ile kullanıcıya ekstra bir ayar yapma zorunluluğu bırakmadan IPTV servisinden faydalanma imkanı sağlar. 300 Mbps 11N teknolojisi ile kablosuz ağ hızında, yüksek hız ve performans gerektiren uygulamalar sorunsuz bir şekilde çalışır.

Modem Yazılım Güncelleme Nasıl Yapılır?

Cihazınızın arayüzüne erişim sağladıktan sonra sırasıyla Bakım > Yazılım Güncelleme adımlarını takip ediniz. Bu ekrandaki yazılım sürümü "Cihaz Güncel Yazılımları" sayfasındaki yazılımdan farklı ise güncel değildir. İlgili sayfadan güncelleme adımlarını takip ederek güncelleme işlemini yapabilirsiniz.

Airties 5650 modem kaç GHz?

Cihazın üzerinde bulunan AirTouch tuşu sayesinde tüm kurulumlarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 2.4 GHz bandı destekleyen ve antenlerini dahili olarak sunarak göze de hitap etmeyi başaran AirTies Air 5650'de DLNA desteği de çağımızda olması gerekenlerden.

Airties 5650 v3 fiber destekliyor mu?

Airties 5650 v3 Model, Adsl2/Vdsl2 & Fiber 4Port, USB Girişli Kablosuz Modem Cihaz Özellikleri : Adsl2+/Vdsl2 ve Fiber bağlantı 4 Port ethernet 3G Router Desteği Wifi ve WPS desteği Bu cihaz ile birlikte alacağınız 3g modem ile mobil bağlantınızı paylaştırabilirsiniz.

AirTies modem nasıl açılır?

Modemin arayüzüne ulaşmak için 192.168.2.1 ip adresini yazdım. Bu ip adresi AirTies modemler için login ekranını açar. Açılan bu ekranda kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek modemin içine ulaşabilirsiniz. Varsayılan ayarlarda Kullanıcı adı: Admin Şifresi: ttnet.

Airties Air 5650 VDSL mi?

Air 5650 hem ADSL hem de VDSL desteği sayesinde yeni bir ADSL modem alacak kullanıcılara geleceğin teknolojisine hazır olma imkanı sunuyor. ADSL kullanıcıları Air 5650'yi ADSL modem olarak kullanabiliyor ve ileride VDSL teknolojisine geçtiklerinde modemlerini değiştirmelerine gerek kalmıyor.

Modem nereden güncellenir?

Cihazınızın arayüzüne erişim sağladıktan sonra sırasıyla Bakım > Yazılım Güncelleme adımlarını takip ediniz. Bu ekrandaki yazılım sürümü "Cihaz Güncel Yazılımları" sayfasındaki yazılımdan farklı ise güncel değildir. İlgili sayfadan güncelleme adımlarını takip ederek güncelleme işlemini yapabilirsiniz.