IBB Özgeçmiş girişi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. IBB Özgeçmiş girişi nasıl yapılır?
  2. IBB Isper nedir?
  3. IBB de kaç daire başkanlığı var?
  4. IBB bilgi işlem müdürü kimdir?
  5. Isper Genel müdür?
  6. Cami imamı nasıl olunur?
  7. IBB bilgi işlem daire başkanı kimdir?
  8. Erol Özgüner kimdir?
  9. Isper hangi sendikaya bağlı?

IBB Özgeçmiş girişi nasıl yapılır?

Kariyer İBB'ye ana sayfa üzerinde bulunan “Üye Ol” butonuna tıklayarak üye olabilir ve özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz. Kariyer İBB'ye sitemizin sağ üst kısmında bulunan “Üye Ol” butonuna tıklayıp üye olduktan sonra profil sayfanızda bulunan “Özgeçmişim” alanına gelerek özgeçmişinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

IBB Isper nedir?

İSPER, 'İstihdam ve İşgücü Yönetiminde Doğru Çözümler' iddiası ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bağlı kuruluşları ve iştirak şirketlerinde görev yapan 15 binden fazla çalışanın istihdam sürecine verdiği desteğin yanı sıra Bölgesel İstihdam Ofisleri ve İSMEK'lerin koordinasyonu ile İnsan Kaynakları Danışmanlık ve ...

IBB de kaç daire başkanlığı var?

Organizasyon şeması kitabın 18-19 sayfasındaki ekteki gibidir. Kurumda bir genel sekreter, beş genel sekreter yardımcısı, bir iç denetim birimi, bir hukuk müşaviri,bir teftiş kurulu başkanı, 20 daire başkanı ve 81 müdür bulunmaktadır.

IBB bilgi işlem müdürü kimdir?

Halil Karakaş Halil KARAKAŞ, 1969 yılında Trabzon'da doğdu.

Isper Genel müdür?

Ağustos 2019'dan bu yana İSPER Genel Müdürlüğü görevine devam eden Banu Saraçlar, Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi dalında tamamlamıştır.

Cami imamı nasıl olunur?

İlanda cenaze imamı için en az lise mezunu ve imamlık sertifikası sahibi olma, Gassal için de "ilkokul mezunu olma, cenaze yıkama ve kefenleme usullerini bilme" şartı arandı.

IBB bilgi işlem daire başkanı kimdir?

Konu ile ilgili konuşan İBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Erol Naim Özgüner şunları söyledi: “Tamamı inhouse geliştirilen ve operasyonları Daire Başkanlığımızca yürütülen bu projeler ve diğer işlerimizdeki başarılı sonuçlarınız için personeli kutluyorum.

Erol Özgüner kimdir?

Naim Erol ÖZGÜNER, 1971 İstanbul doğumludur. ... 24.07.2019 tarihi itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak atanmıştır.

Isper hangi sendikaya bağlı?

Bu İşletme Toplu İş Sözleşmesinin tarafları; Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İSKİ/İGDAŞ) İSPER İstanbul Personel ve Yönetim Anonim Şirketi'dir.