Name ingilizcede ne?

İçindekiler:

  1. Name ingilizcede ne?
  2. What is her name ne demek Türkçe anlamı?
  3. Müzikte name ne demek?
  4. Password ne demek Türkçede?
  5. Name hangi dil?
  6. Male nedir ceviri?
  7. Password ne işe yarar?
  8. What are your Names ne demek?

Name ingilizcede ne?

ad, isim. by name: adıyla, ismiyle, ismen. name: vaftiz adı, öz ad. ...

What is her name ne demek Türkçe anlamı?

what is her name teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Adınız nedir?

Müzikte name ne demek?

Dinleyenin hoşuna giden her türlü ses nağme olarak nitelendirilir. Müzik sanatında bir besteyi diğerlerinden ayıran melodi ve ritme de nağme denir.

Password ne demek Türkçede?

Password, İngilizce bir sözcüktür. Password kelimesini Türkçeye çevirdiğimizde “parola “veya “şifre” anlamına gelmektedir.

Name hangi dil?

Name kelimesi günlük hayatta sıklıkla kullanılan kelimelerden bir tanesidir. Name, Farsça dilinden Türkçe'mize geçmiştir.

Male nedir ceviri?

Google ve Yandex gibi çeviri uygulamalarında da karşılığı ''Erkek'' olarak yer almaktadır. Giyim mağazalarında etiket üzerinde boy ve ebadın yanı sıra male/female detaylarına da yer verilmektedir. Etiket üzerinde yer alan male; Erkek için tasarlanmış, erkeğe uygun model anlamını taşımaktadır.

Password ne işe yarar?

Password (Parola/Şifre), bilgisayar sistemlerinde bazı kaynaklara erişimi kontrol etmek için gizli bilgileri kullanan bir kimlik doğrulama biçimidir.

What are your Names ne demek?

WHAT IS YOUR NAME NE DEMEK TÜRKÇE ÇEVİRİSİ Ne demek sorusuna cevap verecek olursak, bu soru Türkçe "Adın ne?" demektir. Motamot çevirisi "Senin adın ne?" şeklindedir, ancak "Adın ne" ifadesi de bu cümleyi karşılamaya yeterlidir. Bu soru genelde sohbeti başlatan bir cümle olup hemen akabinde bir diyalog meydana getirir.