Kadıköyden Çamlıca kulesine nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Kadıköyden Çamlıca kulesine nasıl gidilir?
  2. Yeni Çamlıca hangi Otobüs gider?
  3. Küçük Çamlıca hangi Otobüs?
  4. Yeni Çamlıca kulesine nasıl gidilir?
  5. Çamlıca kulesine özel araçla nasıl gidilir?
  6. Marmaray ile Çamlıca camiine nasıl gidilir?
  7. Istanbul Çamlıca hangi yakada?
  8. Ümraniyeden Küçük Çamlıca'ya nasıl gidilir?
  9. Çamlıca kulesine giriş ücreti ne kadar?
  10. Üsküdar'dan Çamlıca camiine nasıl gidilir?
  11. Çamlıca Kulesi'ne nasıl gidilir?
  12. Beylikdüzünden Çamlıca camiine nasıl gidilir?

Kadıköyden Çamlıca kulesine nasıl gidilir?

Ayrıca Kadıköy ilçesinden de Çamlıca Tepesine ulaşmak mümkündür. Bunun için Kadıköy Rıhtım otobüs hatlarının olduğu yerden 13, 13B, 14, 14D, 14F, 14K ve 14R otobüs hatlarına binmeniz gerekir. Bu otobüsler ile Çamlıca Şehit Onur E. durağında indikten sonra bir üst sokağa geçmeniz gerekir.

Yeni Çamlıca hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Yeni Çamlıca Mahallesi yakınından geçiyor: 14KS, 19T, 320.

Küçük Çamlıca hangi Otobüs?

Bu Otobüs hatları Küçük Çamlıca Korusu yakınından geçiyor: 129T, 13, 14R, 14YK, 522.

Yeni Çamlıca kulesine nasıl gidilir?

Çamlıca Kulesi'ne gitmek isteyenler İstanbul'un Üsküdar ilçesine giderek oradan da Küçük Çamlıca Tepesi'ne gitmelidir. İBB belediye otobüsleriyle ulaşım sağlayabilmektedir. Ayrıca diğer toplu taşıma seçenekleri de bulunmaktadır.

Çamlıca kulesine özel araçla nasıl gidilir?

Özel aracıyla gelecek olanlar D100 üzerinden Ümraniye yol ayrımına girip Çamlıca tabelasını izleyerek kuleye ulaşabilirler. Öte yandan Çamlıca Kulesi Ring Servisleriyle Büyük Çamlıca Camii-Çamlıca Kulesi ve Altunizade Metro-Çamlıca Kulesi arasında seyahat etmeniz mümkün.

Marmaray ile Çamlıca camiine nasıl gidilir?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Yenikapı'da inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Üsküdar'da ininiz. Üsküdar Camii önünden 15C numaralı otobüse binerek son durakta indiğinizde Çamlıca Camii'ne ulaşabilirsiniz..

Istanbul Çamlıca hangi yakada?

Çamlıca Tepesi, İstanbul'un Anadolu yakasında yer almaktadır. Daha detaylı olarak İstanbul'un Üsküdar ilçesi sınırlarında yer alan bir bölge olduğunu söylemek mümkün.

Ümraniyeden Küçük Çamlıca'ya nasıl gidilir?

Ümraniye'den 13, 9Ç, 9Ü, 9ÜD, 9Ş, 320, 522 numaralı otobüslerden birine binerek Turistik Çamlıca Tesisi durağında ininiz. Sol taraftaki ara sokaktan alt yola inerek Küçük Çamlıca Tepesi'ne ulaşabillirsiniz.

Çamlıca kulesine giriş ücreti ne kadar?

Kuleye giriş ücreti tam bilette 60, indirimli bilette 30 TL oldu. Yabancı turistler ise kuleye girişte 120 TL ödeyecek. 369 metre uzunluğu ve deniz seviyesinden 587 metrelik yüksekliğiyle İstanbul'un en yüksek yapısı olan kulede, restoran ve kafelerde bir bardak çayın fiyatı 10 lira olarak belirlendi.

Üsküdar'dan Çamlıca camiine nasıl gidilir?

Marmaray ile Üsküdar'da ininiz. Üsküdar Camii önünden 15C numaralı otobüse binerek son durakta indiğinizde Çamlıca Camii'ne ulaşabilirsiniz.

Çamlıca Kulesi'ne nasıl gidilir?

Çamlıca Kulesi'ne gitmek isteyenler İstanbul'un Üsküdar ilçesine giderek oradan da Küçük Çamlıca Tepesi'ne gitmelidir. İBB belediye otobüsleriyle ulaşım sağlayabilmektedir. Ayrıca diğer toplu taşıma seçenekleri de bulunmaktadır.

Beylikdüzünden Çamlıca camiine nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler tarafından geliyorsanız herhangi Metrobüs istasyonundan metrobüse binerek Altunizade durağında inip Üsküdar-Çekmeköy metrosuna aktarma yapınız.