Iphone fotoğraf kırpma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Iphone fotoğraf kırpma nasıl yapılır?
  2. Word'de resim nasıl kesilir?
  3. Word ekran kırpma ne işe yarar?
  4. Slayt nasıl kesilir?
  5. Photoshop da kesim nasıl yapılır?
  6. Online fotoğraf nedir?
  7. Fotoğraf Shoplamak ne demek?

Iphone fotoğraf kırpma nasıl yapılır?

Düzenle'ye dokunun, simgesine dokunun, sonra aşağıdakilerden birini yapın:
  1. Elle kırpma: Fotoğrafta tutmak istediğiniz alanı çevrelemek için dikdörtgen köşelerini sürükleyin veya parmaklarınızı kıstırarak açın veya kapatın.
  2. Önceden ayarlanmış standart bir orana kırpma: simgesine dokunun, sonra Kare, 2:3, 8:10 vb.
Daha fazla öğe...

Word'de resim nasıl kesilir?

Resmin kenarlarında ve köşelerinde siyah kırpma tutamaçları gösterilir. Kırpma resmi, herhangi bir kırpma tutamacı içeri doğru sürükleyerek kırpabilirsiniz. Köşe tutamaçlarından birini sürüklersiniz, yan yana iki kenardan aynı anda araklar. Kırpılan görüntüyü görmek için resmin dışına tıklayın.

Word ekran kırpma ne işe yarar?

Program penceresinin tamamını ekleyebilir veya Ekran Kırpma aracını kullanarak pencerenin bir bölümünü seçebilirsiniz. Yalnızca görev çubuğunda simge durumuna küçültülmemiş pencereler yakalanabilir. Ekran Kırpma aracını seçtiğinizde, pencerenizin tamamı geçici olarak opak veya “buzlu” görünür.

Slayt nasıl kesilir?

PowerPoint'te bir resmi kırpmak için sunuyu açın , resmi ekleyin (Ekle> Resim) ve ardından fotoğrafı seçin. Seçildikten sonra, “Biçim” sekmesi görünecektir. Bunu seçin, ardından “Boyut” grubunda bulunan “Kırp” düğmesini tıklayın. Bir açılır menü görünecektir, burada “Kırp” ı seçin.

Photoshop da kesim nasıl yapılır?

Görüntü tuvalini yeniden boyutlandırmak için Kırpma aracını kullanabilirsiniz.
  1. Araç çubuğundan Kırpma Aracı'nı seçin. Görüntünün kenarlarında kırpma kenarlıkları gösterilir.
  2. Tuvali genişletmek için kırpma tutamaçlarını dışa doğru sürükleyin. ...
  3. İşlemi onaylamak için Enter (Windows) veya Return (Mac OS) tuşuna basın.

Online fotoğraf nedir?

Bazı durumlarda çekmiş olduğunuz bir fotoğrafı düzenlemek için online (çevrimiçi) olmaya gerek duyabilirsiniz. ... Online fotoğraf düzenleme için en basit ifade ile çektiğimiz fotoğraflar üzerinde online (çevrimiçi) platformlarda veya bulut üzerinde oynayarak ve istediğimiz şekilde rötüşleyerek düzenlemektir.

Fotoğraf Shoplamak ne demek?

Shoplama Nedir? Türkçeye artık iyice şoplama, shoplama, photoshoplama fiilleriyle giriş yapmış olsa da esas anlamı fotoğraf düzenlemedir. Halk arasında genellikle shoplama deyince “vücut kusurlarını yok etme” veya “güzelleştirme” anlamında kullanılıyor.