Prof Dr Suzan Özer kimdir?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Suzan Özer kimdir?
  2. Hacettepe psikiyatri bölümü nerede?
  3. Berna Uluğ kimdir?
  4. Psikiyatri ne demek?
  5. Ankarada hangi hastanede psikiyatri var?
  6. Cengiz Kılıç kimdir?

Prof Dr Suzan Özer kimdir?

Suzan Özer Psikiyatri, uzmanıdır. Psikoterapi, Wisc-r-çocuklar için zeka testi, Ect(elektrokonvülsif) terapi, Rorschach testi, Bender gestalt motor algı testi alanlarında hizmet veriyor ve Duygu Durum Bozuklukları, Şizotipal Kişilik Bozukluğu, Paranoya, İnternet Bağımlılığı, Deliryum hastalıkları konusunda çalışıyor.

Hacettepe psikiyatri bölümü nerede?

Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi'nin 4. katındadır. 1 veya 2 no.lu kapılardan girildikten sonra Hacettepe Erişkin Hastanesi'nin ana koridorlarına yürürken soldaki asansöre binilip 4. Kata çıkıldığında karşınıza çıkan kapı Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü polikliniğinin kapısıdır.

Berna Uluğ kimdir?

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Profesör. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini 1982'de, psikiyatri uzmanlık eğitimini ise 1990 yılında tamamlamıştır. HÜTF Psikiyatri Bölümünde 1995'de doçent, 2003'de profesör olmuştur.

Psikiyatri ne demek?

Psikiyatri bir tıp dalıdır. Başlıca ilgi alanı beyin hastalıklarıdır. Bu alanda günlük dilde akıl hastalığı, ruh hastalığı, sinirlilik halleri, ... denilen durumlar yer alır. Bu hastalıklar düşünce, davranış, duygu değişiklikleri ile kendini gösterir.

Ankarada hangi hastanede psikiyatri var?

Ankara, Psikiyatrist
  • A Life Sağlık Grubu. ...
  • Medicana International Ankara. ...
  • Özel Koru Ankara Hastanesi. ...
  • Ankara Özel Bilgi Hastanesi. ...
  • Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi. ...
  • Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi. ...
  • Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Sincan. ...
  • Mizmer Ankara Bireysel Danışmanlık.
Daha fazla öğe...

Cengiz Kılıç kimdir?

Cengiz Kılıç 1984 yılında Istanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesinden tıp doktoru diplomasını, 1992 yılında ise Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden psikiyatri uzmanlığı derecesini aldı. 1991-1992 yılları arasında bir yıl süre ile Londra Üniversitesi, Psikiyatri Enstitüsünde Prof.