Antalya Üniversitesi hangi ilçede?

İçindekiler:

  1. Antalya Üniversitesi hangi ilçede?
  2. Antalya Akdeniz Üniversitesi merkezde mi?
  3. Akdeniz Üniversitesi nerede bulunur?
  4. Antalyada öğrenciler nerede kalır?
  5. Antalya Meltem Mahallesi nereye bağlı?
  6. Antalya Konyaaltı arası kaç km?

Antalya Üniversitesi hangi ilçede?

Akdeniz Üniversitesi 36.892803 enlem ve 30.663757 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Pınarbaşı Mh. ve Konyaaltı ilçesine bağlıdır. Akdeniz Üniversitesi haritası Antalya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Akdeniz Üniversitesi posta kodu 07070.

Antalya Akdeniz Üniversitesi merkezde mi?

Üniversitemizin ana yerleşkesi Dumlupınar Bulvarı ile Uncalı semti arasında yer alan bölgede kurulmuştur. Merkez yerleşke 3.483.589m2 arazi yüzölçümü ve 615.105m2 yapı alanına sahiptir.

Akdeniz Üniversitesi nerede bulunur?

Akdeniz Üniversitesi, Antalya'da kurulu bir devlet üniversitesidir. 20 Temmuz 1982 yılında Batı Akdeniz bölgesindeki yükseköğretim kurumlarını da kapsayacak şekilde Antalya'da kurulmuştur.

Antalyada öğrenciler nerede kalır?

Antalya'da öğrenciler öğrenci evi, apart, KYK yurdu ve özel yurtlarda barınmaktadır. Evde kalan üniversiteliler genellikle üniversiteye ulaşımın kolay olduğu Konyaaltı, Muratpaşa ve Kepez'de bulunmaktadır.

Antalya Meltem Mahallesi nereye bağlı?

ve Muratpaşa ilçesine bağlıdır. Meltem Mahallesi haritası Antalya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Meltem Mahallesi posta kodu 07100.

Antalya Konyaaltı arası kaç km?

Merkez, Antalya Konyaaltı, Antalya arası mesafe, Merkez, Antalya Konyaaltı, Antalya yol haritası, Merkez, Antalya Konyaaltı, Antalya kaç saat kaç km. Merkez, Antalya Konyaaltı, Antalya arası mesafe : 6 kilometre. Merkez, Antalya Konyaaltı, Antalya arası süre : 9 dakika.