Kastamonu uzaktan eğitim mi?

İçindekiler:

  1. Kastamonu uzaktan eğitim mi?
  2. Kuzem nasil girilir?
  3. Alms ne zaman açılıyor?
  4. Üniversite Uzaktan Eğitim devamsızlık var mı?
  5. Kuzem derslere nasıl girilir?
  6. Inönü Üniversitesi uzaktan eğitim mi?
  7. Kırklareli Üniversitesi uzaktan eğitim mi?
  8. Üniversite Uzaktan eğitimde derslere girmek zorunlu mu?
  9. Üniversitede devamsızlık var mı?
  10. Kırıkkale Kuzeme nasıl girilir?
  11. Kırıkkale Üniversitesi eğitim nasıl olacak?

Kastamonu uzaktan eğitim mi?

Kastamonu Üniversitesi'nde öğretim dönemi on-line yöntemiyle uzaktan tamamlanacak.

Kuzem nasil girilir?

➢Google'da KUZEM yazıldığında ilk çıkan web sayfası Merkezimizin internet sayfasıdır. ➢ Tarayıcı adresine kuzem.kku.edu.tr yazarak ulaşabilirsiniz.

Alms ne zaman açılıyor?

ALMS için haftaiçi 09:00-22:00, Cumartesi günleri 09:00-13:00 saatleri arasında kullanım ve teknik destek hizmeti verilmektedir.

Üniversite Uzaktan Eğitim devamsızlık var mı?

Uzaktan eğitim sisteminde devam zorunluluğu yoktur. Ancak dersleri bu süreç içinde düzenli takip etmeniz sizin için önemlidir. 3- tarihinden önceki devamsızlık, uzaktan eğitim derslerine katılıma ve ileriki tarihli sınavlara katılmak için engel oluşturur mu?

Kuzem derslere nasıl girilir?

Uygulama kurulumlarını yaptıktan sonra wep tarayıcınızı kullanarak canlı derslere katılabilir, Puffin Wep Browser programını kullanarak geçmiş ders kayıtlarını izleyebilirsiniz. (Geçmiş ders kayıtlarını izleyebilmeniz için en az bir kere ilgili dersin canlı ders saati olsun yada olmasın canlı ders butonuna tıklayıp ...

Inönü Üniversitesi uzaktan eğitim mi?

İNUZEM - İnönü Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi. Coronavirus (COVID-19)salgını nedeniyle üniversitemizde örgün eğitimin uzaktan yürütülmesine karar verilmiştir.

Kırklareli Üniversitesi uzaktan eğitim mi?

Bilindiği Üzere Üniversitemiz, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı derslerini Uzaktan... Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi dahili numaraları değimiştir.

Üniversite Uzaktan eğitimde derslere girmek zorunlu mu?

Canlı derslere katılın zorunlu değil. Ancak uzaktan öğrenme sistemindeki tüm etkinliklerin (ders vidosu, canlı ders, ders içerikleri vb) en az %50 oranında takip etmeniz gerekmekte.

Üniversitede devamsızlık var mı?

Üniversitelerde genel olarak devamsızlık hakkı dersin toplam saatinin %30'u olarak belirlenmiştir. Yani bir öğrenci bir dersin %70'ine katılmak durumundadır. ... Üniversitede öğrencilere tek bir çerçevede deamsızlık hakkı verilmemektedir. Her derste dersin hocası tarafından öğrencilere devamsızlık hakkı tanınmaktadır.

Kırıkkale Kuzeme nasıl girilir?

Cep telefonuyla girişler için; KUZEM sisteminden Mesajlar bölümünden gelen linki cep telefonunuza indireceğiniz Adobe Connect uygulaması ile kuzem kullanıcı adınız, şifrenizi yazarak giriş yapabilrisiniz.

Kırıkkale Üniversitesi eğitim nasıl olacak?

Üniversitemizde Dersler Uzaktan Eğitim Sistemi İle Yapılacaktır. Değerli Öğrencilerimiz, ... Ancak; Üniversitemiz bünyesinde , Pazartesi günü itibariyle eğitim öğretim faaliyetlerimize kaldığı yerden başlanacak, fakat Uzaktan Eğitim yönetim sistemimiz üzerinden sürdürülecektir.