Lubricant jel ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Lubricant jel ne işe yarar?
  2. Durex kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?
  3. Kayganlaştırıcı krem zararlı mı?
  4. Ilişki sırasında krem kullanmak gebeliği engeller mi?
  5. Ilişkide kayganlaştırıcı nasıl kullanılır?
  6. Çilekli Kayganlaştırıcı jel nedir?
  7. Durex Masaj Jeli nasıl uygulanır?
  8. Kayganlaştırıcı jel spermi öldürür mü?
  9. Kayganlaştırıcı spermlere zarar verir mi?
  10. Uyarıcı masaj jeli ne işe yarar?

Lubricant jel ne işe yarar?

Kayganlaştırıcı (Lubrikant) kremler cinsel ilişkide ağrıyı azaltmak için kullanılan bir yöntemdir. Özellikle vajinismus hastalarında ve menopozdaki kadınlarda kayganlaştırıcı jeller cinsel ilişkiyi kolaylaştırır, kuruluğu azaltır ve hastanın daha az ağrı duymasını sağlar.

Durex kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?

Erkeğin kayganlaştırıcıyı penisine ve vajina kenarına sürmesi yeterlidir. Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatife de sürülebilir. Hassasiyeti arttırmak için de, penetrasyon öncesinde prezervatifin ucuna bir damla daha kayganlaştırıcı sürebilirsiniz.

Kayganlaştırıcı krem zararlı mı?

Yapılan diğer araştırmalar, kayganlaştırıcıların, vajina ve rektumda hücre duvarlarına hasar vererek vücudu cinsel yollarla bulaşan enfeksiyonlara karşı daha hassas bir hale getirdiklerini gösteriyor.

Ilişki sırasında krem kullanmak gebeliği engeller mi?

Cinsel ilişkide kayganlaştırıcılar kullanmak Bu da, tam tersi bir etki yaratarak çocuk sahibi olmanızı zorlaştırabilir. Bu nedenle, uzmanların büyük bir bölümü, gebe kalmaya çalışılan dönemde, kayganlaştırıcı jel ve krem ürünlerinden uzak durulması gerektiğini belirtmektedir.

Ilişkide kayganlaştırıcı nasıl kullanılır?

Erkeğin kayganlaştırıcı jeli veya kremi penisine uygulanmaktadır. Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatifede sürülebilir. Hassasiyeti arttırmak için de penetrasyon öncesinde prezervatifin ucuna bir damla daha sürebilirsiniz. Kadınların ise aldıkları ürünleri vajina kenarına sürmesi yeterli olur.

Çilekli Kayganlaştırıcı jel nedir?

Okey Çilek Kayganlaştırıcı Jel, cinsel ilişkiden aldığınız keyif ve rahatlığı arttırmaya yönelik çilek aromalı, kaygan ve ipeksi kıvamda su bazlı bir jeldir. Cinsel ilişki sırasında güvenli ve etkili kayganlık sağlar. Vajinal kuruluğu azaltmaya yardımcı olur. Prezervatifle ve diğer latex ürünlerle kullanıma uygundur.

Durex Masaj Jeli nasıl uygulanır?

Durex Su Bazlı Kayganlaştırıcı, yağ ve koku içermemesi sayesinde en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Cinsel bölge kayganlaştırıcısı ürünü avucunuza sıkarak ısınmasını sağladıktan sonra istediğiniz bölgeye uygulayabilir, aloe veranın uyarıcı etkisini deneyimleyebilirsiniz.

Kayganlaştırıcı jel spermi öldürür mü?

Ph seviyesi düşük olan sıvılar ve kayganlaştırıcılar sperm için toksik özellik taşır.

Kayganlaştırıcı spermlere zarar verir mi?

Ph seviyesi düşük olan sıvılar ve kayganlaştırıcılar sperm için toksik özellik taşır.

Uyarıcı masaj jeli ne işe yarar?

Özel afrodizyak etkili jeli sayesinde hissiyatı arttırır ve kadınların orgazm olmasına yardımcı olur. Orgazmax jelli, aromalı, kaygan ve ipeksi kıvamda su bazlı 100 ml jel.