Antalya Havaş otobüsleri nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Antalya Havaş otobüsleri nereden kalkıyor?
  2. Antalya Havalimanından kemere Havaş var mı?
  3. Antalya garajdan havaalanına nasıl gidilir?
  4. Alanya Havaş nereden kalkıyor?
  5. Antalya Havalimanından Kemer Göynük e nasıl gidilir?
  6. Antalya Kemer Transfer ne kadar?
  7. Antalya Otogar Kemer arası kaç km?
  8. Alanya Antalya Otogar arası kaç km?
  9. Alanya Gazipaşa otobüsleri nereden kalkıyor?
  10. Alanya Havaalanına nasıl gidilir?
  11. Antalya Kemer arası kaç para?
  12. Alanya Antalya merkez arası kaç km?

Antalya Havaş otobüsleri nereden kalkıyor?

Antalya Havalimanı iç hatlar gelen yolcu salonu çıkışında HAVAŞ otobüslerini rahatlıkla görebilirsiniz. Havaş Otobüs durağı gelen yolcu salonundan çıkınca sağ tarafınızda kalan toplu taşıma durağından hareket etmektedir. Antalya Havalimanı'nda günün her saati Havaş otobüsleri hizmet vermektedir.

Antalya Havalimanından kemere Havaş var mı?

Antalya Havalimanından Otogara Ulaşım için Antalya Havalimanı'nda hizmet veren Havaş otobüslerini kullanarak Otogara kadar gidebilirsiniz. ... Otogarda ise ilçe terminaline gidirek Kemer'e giden otobüslere binip Kemer'e, Beldibine, Göynük, Çamyuva'ya gidebilirsiniz.

Antalya garajdan havaalanına nasıl gidilir?

Şehir iç ulaşımda en sık kullanılan ulaşım aracı olan belediye otobüsleriyle Antalya Otogarı'ndan Antalya Havalimanı'na gitmek oldukça kolay. Otogardan kalkan 600 numaralı belediye otobüsleriyle Antalya Havalimanı'na gitmek ortalama 55 – 60 dakika sürüyor.

Alanya Havaş nereden kalkıyor?

Alanya da HAVAŞ Otobüsleri nereden kalkıyor? Alanya Havaş Otobüsleri ilk olarak Otogar yanı Göçmentürk Petrol Ofisi önünden hareket etmektedir.

Antalya Havalimanından Kemer Göynük e nasıl gidilir?

ANTALYA HAVALİMANI'NDAN KEMER'E OTOBÜS İLE NASIL GİDİLİR? Antalya Havalimanı'nda hizmet veren Tramvayı kullanarak Otogara kadar gidebilirsiniz. Otogarda ise ilçe terminaline gidilerek Kemer'e giden otobüslere binebilirsiniz. Aynı zamanda Antalya'da yazın her 10 dakikada bir Kemer'e giden minibüsler bulunuyor.

Antalya Kemer Transfer ne kadar?

Antalya Kemer Transfer Ücretleri Binek otomobil tercih edenler için 190 TL olarak sabitlenen bu ücret, Vito transferinde 210 TL ve minibüs tercih edenler için 250 TL olmaktadır.

Antalya Otogar Kemer arası kaç km?

Antalya Kemer arası 48 kilometredir. Antalya'dan Kemer'e ulaşım için harcanan ortala süre otomobil ile yaklaşık 50 dakikadır.

Alanya Antalya Otogar arası kaç km?

Antalya ve Alanya arasında yolcuğunuz 2 saat 26 dakika sürmektedir. Bu iki rota arasındaki otobüs yolu mesafesi ise 689 kilometredir.

Alanya Gazipaşa otobüsleri nereden kalkıyor?

Otobüs seyahatleri Alanya şehrinde Alanya Otogarı, Alanya Grand Zaman Beach Hotel, Kargicak Titan Club Hotel, Kestel Alantur Hotel veya Oba Katya Hotel Alanya terminalinden başlar. Otobüs yolculuğunuz Gazipaşa şehrinde Gazipaşa Otogarı otogarında biter.

Alanya Havaalanına nasıl gidilir?

Otogar/Alanya Havalimanı Ulaşım Alanya Otobüs Terminali yanı Göçmentürk Petrol Ofisi'nin oradan hareket eden HAVAŞ otobüsleri ile Gazipaşa Havalimanı'na ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Haftanın yedi günü belirli saat aralıklarında hareket eden HAVAŞ otobüsleri yaklaşık 60 dakikada havalimanına ulaşmaktadır.

Antalya Kemer arası kaç para?

Kemer Antalya otobüs bileti ne kadar? En ucuz bilet fiyatı 25 TL'dir.

Alanya Antalya merkez arası kaç km?

Antalya ile Alanya arası karadan 435 km sürmektedir. Bu zaman dilimi kara taşıtları ile 2 ile 2 buçuk saat arası sürmektedir.