Amber parfüm kokusu nedir?

İçindekiler:

  1. Amber parfüm kokusu nedir?
  2. Oriflame Amber ne kokusu?
  3. Amber Elixir içinde ne var?
  4. Oriflame Amber Elixir ne kokusu?
  5. Amber Elixir Kalıcı mi?
  6. Amber Elixir kalıcı mı?
  7. Parfüm EDT ne demek?
  8. Amber bitkisi nedir?
  9. Guaiac ağacı nasıl kokar?
  10. Osmanthus nasıl kokar?

Amber parfüm kokusu nedir?

Mis gibi güzel kokusu bakımından adını miski amber olarak alır. Amber erkek geyiklerin vücudundan elde edilen bir kokudur. ... Erkek misk geyiğinin vücudundan çıkan ve hoş bir koku salgılayan bu madde dünya üzerinde çok nadir bulunan bir koku çeşididir. Miski amber koku olarak çok keskin ve çok kalıcı bir kokuya sahiptir.

Oriflame Amber ne kokusu?

Baltık Denizi'nin derinliklerinden, kristal amber bir mücevher gibi yükselir ve sizi saf lüksü yaşamaya çağırır. Baltı Amber Notası'nın görkemi ile açılan bu oryantal lüks koku, kalbindeki Çörek Otu ve zarif dip notası Esmer Şeker ile size yoğun duygular yaşatıyor.

Amber Elixir içinde ne var?

Oriflame Amber Elixir EDP 50 ml kadın parfümün içeriğinde alcohol denat, aqua, parfum, limonene, linalool, butylphenyl methylpropional, butyl methoxydibenzoylmethane, alpha isomethyl ionone, coumarin, citral, citronellol, geraniol, phenoxyethanol, CI 47005, CI 16035, CI 42090 yer alıyor.

Oriflame Amber Elixir ne kokusu?

Baltık Denizi'nin derinliklerinden gelen göz alıcı güzelliğe sahip kızıl amber taşı, kızıl zambak notasıyla muhteşem bir uyum yakalayarak teninizde karşı konulmaz bir büyüye dönüşüyor. Gizem dolu bu egzotik koku, kulağınıza baştan çıkarıcı sözler fısıldıyor.

Amber Elixir Kalıcı mi?

çok kalıcı, ağır bir koku. silajı yüksek. gece ve kış için kullanımı uygun.

Amber Elixir kalıcı mı?

Amber Elixir tam bir kış gecesi kokusu. Ayrıca orta yaş ve üzeri kadınlara daha çok hitap edeceğini düşündüğüm zarif ve ağır bir koku. Yani yanınıza yaklaşan birinin kokuyu duyumsamaması ve sormaması zor, öyle kalıcı ve kendini hissettiriyor.

Parfüm EDT ne demek?

EDT, Eau de Toilette anlamında kullanılan bir kısaltma olarak biliniyor. Parfüm çeşitlerinden biri olan EDT kokular, yüzde 4 ile 10 arasında parfüm özü içeriyor. Doğal özlerden ve sentetik aromalardan oluşan parfüm özlerinin yoğunluğu parfümün ağırlığını ve kalıcılığını belirliyor.

Amber bitkisi nedir?

Misk otu, çok yıllık bir bitki türüdür. Dayanıklı ve otsu yapısıyla bilinmektedir. Halk arasında birçok farklı isme sahip olan misk amber otu, ayvadana, filişkin, bostan karanfil, amber çiçeği şeklinde de adlandırılabilmektedir. 100 cm'ye kadar büyüyebilen misk otunun kökeninin Asya kıtası olduğu düşünülmektedir.

Guaiac ağacı nasıl kokar?

Bu ağaçtan elde edilen son derece değerli yağ, özellikle ağaç ailesinden parfümlerde kullanılır. Sıcak, dolgun ve reçinemsi bir kokusu vardır. Guaiac (Palosanto): Güney Amerika'da yetişen ağacın özüdür, buradan elde edilen yağ ve reçine hem sabitleyici olarak kullanılır hem de sıradışı bir çiçeksi-ağaçsı nota verir.

Osmanthus nasıl kokar?

Sıcak yaz ayları dışında herhangi serin aylarda kümeler halinde çiçek açarlar. Çiçekleri güçlüce koku salar. Kokusu armut aromasını ve biraz da şeftali aromasını anımsatır.