Paycell nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Paycell nerede kullanılır?
  2. Paycell ile nereden alışveriş yapabilirim?
  3. Paycell hazır limit nerelerde geçerli?
  4. Paycell kart ile Trendyol alışverişi yapılır mı?
  5. Paycell limit kaç TL?
  6. Paycell ücretli mı?
  7. Paycell hesabımı nasıl silerim?
  8. Trendyol da Paycell geçiyor mu?
  9. Paycell kart Hepsiburada geçerli mi?

Paycell nerede kullanılır?

Turkcell Mağazaları'ndan, banka ATM'lerinden ve PTTmatiklerden, Paycell uygulamasından ya da herhangi bir banka hesabından EFT/Havale ile para yüklenebilir. VISA güvencesiyle dünyadaki tüm mağaza içi ve internet alışverişlerinde kullanılabilir.

Paycell ile nereden alışveriş yapabilirim?

Paycell logosunu gördüğün anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde kullanabilirsin. Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.

Paycell hazır limit nerelerde geçerli?

Üstelik şimdi Paycell Hazır Limit'le sizlere özel tanımlanmış limitinizin bir kısmını, Paycell Kart'ınıza aktarıp kredi kartının geçtiği her yerde kullanabilir, ya da kartınızın bakiyesini nakit olarak çekebilir, geri ödemesini Turkcell faturanıza yansıtarak yapabilirsiniz.

Paycell kart ile Trendyol alışverişi yapılır mı?

1-30 Nisan tarihleri arasında Trendyol'da alışverişinizi Visa logolu Paycell Kart'ınızla yaparak kartınızı ilk kez kaydedin, 15-31 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız 200TL ve üzeri alışverişinizde geçerli 50TL indirim kazanın!

Paycell limit kaç TL?

KYC (kimlik teyidi) yapmış müşterilerimiz için aylık yükleme ve harcama limiti toplam 20.000 TL'dir. Bakiye iade taleplerini herhangi bir limit olmadan iletebilirler.

Paycell ücretli mı?

Kredi Geri Ödemeleri: Müşterinin kredi ve/veya kiralama ile satın aldığı cihazların kredi geri ödemelerinde; Paycell ile mobil ödeme kullanan Müşterilerden her bir kredi ve/veya kiralama başına işlem ücreti ve kredi geri ödemeleri devam ettiği sürece aylık olarak 2,49 TL üyelik ücreti alınmaktadır.

Paycell hesabımı nasıl silerim?

Paycell hesabımı nasıl kapatabilirim? Paycell'in sunduğu ödeme kolaylığı ve diğer birçok hizmetten artık faydalanmak istemiyorsan 0850 622 60 60 Paycell Çağrı Merkezi aracılığıyla Paycell hesabını kapatabilirsin.

Trendyol da Paycell geçiyor mu?

Trendyol'dan 100 TL ve üzeri bir alışverişte 20 TL Paycell indirimi kullanabilirsin. İndirimden her müşteri sadece 1 kez faydanalabilir. Her bir Paycell kart sahibi kampanyadan bir kez yararlanabilirsin. Paycell Kampanyası indirim kuponların geçerli olmadığı butiklerde indirim sağlamamaktadır.

Paycell kart Hepsiburada geçerli mi?

1-31 Mart tarihleri arasında Visa Paycell Kart'ını kullanarak Hepsiburada'dan alışveriş yapıp kartını ilk kez kaydet, 15-30 Nisan tarihleri arasında yapacağın 300 TL ve üzeri alışverişlerinde geçerli 50 TL indirim kazan.