Kablonet kurulum nasıl yapilir?

İçindekiler:

  1. Kablonet kurulum nasıl yapilir?
  2. Kablonet kurulum ücreti ne kadar?
  3. KabloTV hangi kanallar var?
  4. Kablonet modem ayarı nasıl yapılır?
  5. KabloTV kumandası nasıl resetlenir?
  6. Kablonet teknik servis ücretli mi?
  7. Kablolu TV nakil nasıl yapılır?

Kablonet kurulum nasıl yapilir?

Kablonet Kurulumu Nasıl Yapılır? Müşteri temsilcimiz sizi arayıp ön başvuru işleminiz tamamlandıktan sonra kurulum firması tarafından sizi arayıp randevu alınır. Başvuru durumunuza göre modem ve hd kutu cihazlarınızı kiralama işlemi yaptıysanız kurulum ekibi tarafından kurulum işlemleri yapılır.

Kablonet kurulum ücreti ne kadar?

Mevcut Kablo TV abonesi değilseniz Uydunet Başvurusu yaptığınız zaman 43 TL Kablo TV kurulum veya abonelik bedeli ilk faturanıza yansıtılır. Uydunet Kurulum bedeli olan 27,74 TL kurulum bedeli de ilk faturanıza yansıtılacaktır. Aktivasyon ve kurulum bedellerini isterseniz 12 Ay faturanıza taksitlendirebilirsiniz.

KabloTV hangi kanallar var?

Kablo TV Kanal Listesi
  • a2. TV 100. Teve 2. TLC. Ulusal Kanal. Kanal 16. TV 8,5. Beykent Tv. Kanal B. Genç TV. emtv. Bengütürk TV. TRT Avaz. TRT Kurdî
  • TRT Haber. Akit TV. Brt 1. Haber Global. a Para. Ekotürk. Brt 3.
  • Yabancı Kanallar.

Kablonet modem ayarı nasıl yapılır?

Kablonet modemlerde 192.168.0.1 adresi varsayılan olarak gelir. Adres çubuğuna modem arayüz adresini yazdıktan sonra sizden kullanıcı adı ve şifresi istenecektir. Kullanıcı adı ve şifresi ön tanımlı admin ve admin olarak girilir veya modemin altında bulunan etikette kullanıcı bilgileri yazmaktadır.

KabloTV kumandası nasıl resetlenir?

Kumanda, cihazı görecek şekilde “Durdur/Oynat tuşu ile sıfır tuşuna” aynı anda basılı tutun. 5 saniye hızlı yanıp söner bu sürede mevcut hafıza silinir. Akabinde daha yavaş yanıp sönme başladığında bastığınız tuşları bırakın.

Kablonet teknik servis ücretli mi?

11.10.2016 tarihi itibariyle 08508040126 numarası ile abonelerimize ücretsiz müşteri hizmetleri sunuyoruz, üstelik bu numaraya yaptığınız aramaları paket dakikalarınızdan düşmüyoruz. *Bu numarayı ücretsiz arayabilmek için Kabloses'ten aramanız gerekmektedir.

Kablolu TV nakil nasıl yapılır?

Uydunet (Kablonet) internet nasıl taşınır?
  1. 08​ numaralı çağrı merkezine ulaşabilirsiniz,
  2. internet sitesindeki iletişim formunu doldurarak müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz,
  3. Oturduğunuz yere en yakın Türksat İl Müdürlüğü'ne gidebilirsiniz.