Imuneks Ş şurup nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Imuneks Ş şurup nasıl kullanılır?
  2. Immunex ne zaman içilmeli?
  3. Imunol kapsül neye iyi gelir?
  4. Imuneks Ş şurup nedir ne için kullanılır?
  5. Imunol kapsül beta glukan C vitamini ne işe yarar?
  6. Imunol sambucus kapsül ne işe yarar?

Imuneks Ş şurup nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Takviye edici gıda günde 4-10 yaş arası çocuklar için 1 ölçek (5ml), yetişkinler için 2 ölçek kullanılması tavsiye edilir.

Immunex ne zaman içilmeli?

Özellikle mevsim geçişlerinde, stresli dönemlerde ve bağışıklık sistemini desteklenmek için Beta glukan (İmuneks) hekim ve eczacınızın önerisiyle kullanılabilir. Günde 1 veya 2 tablet/kapsül gıdalarla birlikte kullanılabilir.

Imunol kapsül neye iyi gelir?

Imunol 40 Kapsül, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ve enfeksiyonlara karşı organizmanın harekete geçirilmesinde etkili bir gıda takviyesidir. Günlük organizmanın gereksinim duyduğu C vitamini değerlerine içerir. Antioksidan özelliği vardır. İçeriğindeki yüksek Beta Glukan dozu ile bağışıklık sistemini güçlendirir.

Imuneks Ş şurup nedir ne için kullanılır?

Bağışıklık güçlendirilmesine yardımcı takviye ürünlerden biri olan imuneks şurup 150 ml içeriği zengin bir şuruptur. Içerisinde beta glukan yanında, acerola ekstresi de içermektedir. Sıvı formunda olduğu için kullanımı son derece kolaydır ve aynı zamanda c vitamini içermesi bakımından da iyi bir takviyedir.

Imunol kapsül beta glukan C vitamini ne işe yarar?

Beta Glukan 1,3/1,6 ve C Vitamini içeren İmunol Kapsül, bileşimindeki C vitamini ile yorgunluk ve bitkinliğin azaltılmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Imunol sambucus kapsül ne işe yarar?

İmunol Sambucus Kapsül içerisinde kara mürver ekstresi, C vitamini, çinko ve koenzim Q10 bulunmaktadır. İçeriğindeki C vitamini yorgunluk ve bitkinliğin azaltılmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. İçeriğindeki çinko, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.