Turkcell döküman nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Turkcell döküman nasıl çıkar?
  2. Turkcell Geçmiş ay çağrı Detaylarımı nasıl öğrenebilirim?
  3. Telefonda yapılan her şeyin dokümanı nasıl silinir?
  4. Turkcell'den konuşma kayıtları nasıl alınır?
  5. Turkcell Üyeliklerimi nasıl öğrenebilirim?
  6. Türk Telekom döküman nasıl silinir?
  7. Arama dökümanı kaç aylık çıkar?

Turkcell döküman nasıl çıkar?

Turkcell'in çağrı merkeziyle iletişime geçerek dilediğiniz fatura dönemine ait arama dökümünü elde edebilirsiniz. Bunun için 5 532 00 00 numaralarından birini tuşlamanız ve sizinle görüşen müşteri temsilcisine talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

Turkcell Geçmiş ay çağrı Detaylarımı nasıl öğrenebilirim?

Faturalı Hat Ana menüde en altta bulunan "İşlem Merkezi" seçeneği üzerine gelin. Açılan ekranda "Faturalarım" altında yer alan "Fatura Analizi" seçeneğine tıklayın. Önünüze gelen ekranda Güncel Fatura Detayınızın yanı sıra son altı aya ait faturalarınızı da detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Telefonda yapılan her şeyin dokümanı nasıl silinir?

Çöp kutunuzu boşaltma
  1. Google Dokümanlar, E-Tablolar veya Slaytlar uygulamasını açın.
  2. Sol üstteki Menü'ye. dokunun.
  3. Çöp kutusu'na dokunun.
  4. Silmek istediğiniz dosyanın yanındaki Diğer'e. dokunun.
  5. Tamamıyla sil'e dokunun.

Turkcell'den konuşma kayıtları nasıl alınır?

Turkcell arama dökümü ve konuşma dökümünü almanın bir diğer yöntemi ise Turkcell müşteri hizmetleri numarası olan 5 532 00 00 numaraları aranarak müşteri temsilcisine geçmiş aylara yönelik arama dökümünü istediğinizi talep etmeniz gereklidir.

Turkcell Üyeliklerimi nasıl öğrenebilirim?

Turkcell.com.tr'de en altta yer alan "İşlem Merkezi" kategorisi tıklandığında açılan giriş ekranından Turkcell şifrenizle giriş yaptıktan sonra "İşlem Merkezi" sayfasının sol bölümünde yer alan "Servislerim" den üyeliklerinizi öğrenebilirsiniz. Üyelik bilgilerinizi öğrenmek için tıklayınız.

Türk Telekom döküman nasıl silinir?

Türk Telekom Hat Dökümü Nasıl Silinir Türk Telekom bayisine bizzat başvurarak. Türk Telekom müşteri hizmetleri olan 4 ya da 4 numarasını arayarak.

Arama dökümanı kaç aylık çıkar?

Yasal düzenleme ile arama, konuşma ve mesajlaşma detayları müşerilere geri dönük olarak 6 ay boyunca sunulması zorunludur. Online işlemelere girdiğinizde geri dönük faturalarını asla silinmez ve gizlenemez. Eğer sizin numaranızı ve şifrenizi başka biri biliyorsa konuşma dökümünüzü ayrıntılı olarak görüp inceleyebilir.