iPhone pil değişimi ne kadar?

İçindekiler:

  1. iPhone pil değişimi ne kadar?
  2. iPhone 8 pil değişimi ne kadar?
  3. iPhone 6 pil değişimi ne zaman yapılmalı?
  4. iPhone pil sağlığı kaç olunca garantiye girer?
  5. Apple pili ne zaman değiştirilmeli?
  6. iPhone pil sağlığı kaça düşünce servis yazıyor?
  7. iPhone pil sağlığını nasıl yükseltilir?
  8. iPhone pil garantiye giriyor mu?

iPhone pil değişimi ne kadar?

iPhone batarya değişimi fiyat listesi
iPhone ModeliBatarya Değişimi Fiyatı
iPhone 5149 TL
iPhone 5S149 TL
iPhone 6200 TL
iPhone SE 2020300 TL
14 satır daha

iPhone 8 pil değişimi ne kadar?

iPhone 8 batarya değişimi fiyatı 200 TL'dir. Batarya değişimi uzman ve tecrübeli APPLE teknisyenlerimiz tarafından 30 dakika içerisinde yapılmaktadır.

iPhone 6 pil değişimi ne zaman yapılmalı?

Telefonunuzun batarya sağlığı yüzde 85 altına düşmüş ise batarya değişiminin vakti gelmiş demektir. Ancak bataryanızdan şikayetçi değilseniz acele etmenize gerek yok. Fakat batarya kullanım süresi size yetmiyorsa değişim kararı aldıysanız bu süreçte sadece bir yetkili servisten yardım alın.

iPhone pil sağlığı kaç olunca garantiye girer?

iPhone Sahipleri Piliniz 500 tam şarj döngüsü boyunca orijinal kapasitesinin %80'ine kadarını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. 2 yıllık garanti, arızalı bir pil için servis işlemlerini de kapsar.

Apple pili ne zaman değiştirilmeli?

Batarya süre geçtikçe daha sık şarj edilmesi gerekebilir, şarjı daha az tutar, hatta telefonunuz beklenmedik bir şekilde kapanmaya başlayabilir. Apple tarafından iPhone pilinin 500 şarj döngüsü tamamlandığında, değiştirilmesi gerektiği önerildi.

iPhone pil sağlığı kaça düşünce servis yazıyor?

iPhone'u verimli ve sorunsuz kullanabilmek için pil sağlığı en az %90 olmalıdır. %90'ın altına düşen pil sağlığı iPhone'da yavaşlamalara ve pilin çabuk bitmesine neden olur.

iPhone pil sağlığını nasıl yükseltilir?

Pil ömrünü artırmak için, uygulamaların arka planda yenilenmesine imkan veren özelliği kapatabilirsiniz. Ayarlar > Genel > Arka Planda Uygulama Yenile bölümüne gidin, Wi-Fi veya Wi-Fi ve Hücresel Veri'yi seçin. Ya da Arka Planda Uygulama Yenile özelliğini tamamen devre dışı bırakmak için Kapalı'yı seçin.

iPhone pil garantiye giriyor mu?

iPhone Sahipleri Piliniz 500 tam şarj döngüsü boyunca orijinal kapasitesinin %80'ine kadarını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. 2 yıllık garanti, arızalı bir pil için servis işlemlerini de kapsar. Garanti kapsamı dışındaki durumlarda Apple tarafından pil servis hizmeti verilir.