Tuttur com da kupon nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Tuttur com da kupon nasıl iptal edilir?
  2. Tuttur com neden tc istiyor?
  3. Tuttur yasal mı?
  4. Tuttur com en az kaç para çekilir?
  5. Bilyoner hediye para veriyor mu?
  6. Tuttur para nasıl çekilir?

Tuttur com da kupon nasıl iptal edilir?

Canlı İddaa'da ise kupon iptali bulunmuyor. Maç oynanırken yaptığın Canlı İddaa kuponu yaklaşık 7-9 saniye aralığında onaylanıyor ve kupon onaylandıktan sonra iptal etme şansın bulunmuyor. Canlı İddaa kuponlarını maç sayfasında takip edebilir ve istediğin kupona oaynayabilirsin.

Tuttur com neden tc istiyor?

Tuttur, şans oyunlarını eğlenceli, güvenli ve anlaşılabilir bir şekilde oynamanızı amaçlar. ... Yeni üyelik butonuna tıklayıp kolayca üye olabileceğiniz site, yasa gereği yalnızca reşit olanlar oyun oynayabildiğinden yaş tespiti amacıyla T.C. kimlik numaranızı da ister.

Tuttur yasal mı?

Tuttur.com, 2009'da kurulmuş, Saran Holding bünyesindeki online şans oyunları platformudur. Spor Toto, İddaa ve Millî Piyango gibi Türkiye'nin yasal şans oyunları platformlarından biridir. iPhone, iPad ve Android cihazlar üzerinde uygulamaları vardır.

Tuttur com en az kaç para çekilir?

En düşük para çekme limiti 10 TL'dir.

Bilyoner hediye para veriyor mu?

Bilyoner'e Hoş Geldin! Üye olan herkese 250 TL'ye varan bonus hediye! Bilyoner'den Hesapları Canlandıran Kampanya! Hesaplar canlı, maçlar daha heyecanlı olsun diye, Bilyoner'den herkese 3 TL hediye!

Tuttur para nasıl çekilir?

Garanti BBVA, İş Bankası, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası, TEB ya da Denizbank'a ait vadesiz mevduat Türk Lirası hesabınızın IBAN numarasını Banka İşlemleri sayfasındaki Hesap Bilgileri bölümüne kaydet; para çekme talebini ver, kazancın anında hesabına yatsın!