iPad garanti sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. iPad garanti sorgulama nasıl yapılır?
  2. iPad kaç yıl garanti?
  3. iPad mini 5 kaç yıl garantili?
  4. Macbook kaç yıl garantili?
  5. Airpods garanti kaç yıl?
  6. Telefonun garantisinin ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?

iPad garanti sorgulama nasıl yapılır?

Apple cihazınız üzerinden şu adımları izleyin;
  1. Ayarlar bölümüne tıklayın.
  2. Burada yer alan 'Genel' penceresini açın.
  3. Hakkında bölümünü açın.
  4. Bu alanda 'Garanti Süreniz Doluyor' metninin yanında garantinin biriş tarihini görebilirsiniz.

iPad kaç yıl garanti?

Apple, orijinal pakette yer alan Apple markalı iPhone, iPad veya iPod donanımları ile aksesuarlarını (“Apple Ürünü”), Apple'ın yayımlanan kullanım kılavuzlarına uygun kullanılmaları halinde, ürünün perakende olarak son kullanıcı alıcı tarafından satın alınmasından itibaren BİR (1) YIL süre ile (“Garanti Süresi”) ...

iPad mini 5 kaç yıl garantili?

Apple Sınırlı Garantisi kapsamı Apple Sınırlı Garantisi iPad'inizi ve Apple markalı aksesuarlarınızı, satın aldığınız tarihten itibaren iki yıl boyunca üretim hatasından kaynaklanan sorunlara karşı korur. Apple Sınırlı Garantisi, tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaki haklara ek olarak sağlanır.

Macbook kaç yıl garantili?

Tüm bu haklar satın alınan Apple ürününün teslim tarihinden iki yıl sonra sona erer. Yani Türkiye'de satılan Apple markalı tüm ürünler için garanti süresi 24 ay yani 2 yıldır.

Airpods garanti kaç yıl?

Apple Sınırlı Garantisi iPhone'unuzu ve Apple markalı aksesuarlarınızı, satın aldığınız tarihten itibaren bir yıl boyunca üretim hatalarına karşı garanti kapsamına alır. Apple Sınırlı Garantisi, tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaki haklara ek olarak sağlanır.

Telefonun garantisinin ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.