Bozcaadaya arabasız gidilir mi?

İçindekiler:

  1. Bozcaadaya arabasız gidilir mi?
  2. Geyikli Otogar Bozcaada Nasıl Gidilir?
  3. Bozcaada dan Çanakkale otogara nasıl gidilir?
  4. Çanakkale Geyikli otobüsleri nereden kalkıyor?
  5. Bozcaada araba nereye park edilir?
  6. Assostan Bozcaada Nasıl Gidilir?
  7. Geyikli minibüsleri nereden kalkıyor?
  8. Çanakkale Geyikli arası kaç TL?

Bozcaadaya arabasız gidilir mi?

Bozcaada içi ulaşım tatilden beklentinize göre şekilleniyor. Eğer “sadece merkezde takılmak bana yeter” derseniz arabasız çok rahat gezebilirsiniz. Adanın merkezi küçücük, bir saatte her yeri bitirebilirsiniz.

Geyikli Otogar Bozcaada Nasıl Gidilir?

Çanakkale Şehir Merkezinden: Şehiriçi Otobüs Hattını yada Ticari Taksi Yollarıyla Otogar'a ulaşıp otogardan kalkan GEYİKLİ Minibüsleri ile feribot iskelesine kadar ulaşabilir ve Feribot ile Bozcaada'ya geçebilirsiniz. Bu Yöntem ile Bozcaada'ya ulaşım süresi yaklaşık olarak 2 saat sürmektedir.

Bozcaada dan Çanakkale otogara nasıl gidilir?

Bozcaada'ya 56 km yakınlıktaki Çanakkale Havaalanı Çanakkale merkeze 2 kilometre yakınlıktadır. Çanakkale'ye indiğinizde servis araçları ile Çanakkale otogarına ulaşmanız mümkündür. Buradan yine Geyikli Koop. firmasına ait minibüslerle yarım saatte bir Geyikli'ye seferler düzenlenmektedir.

Çanakkale Geyikli otobüsleri nereden kalkıyor?

GEYIKLI (S.S. GEYIKLI minibüs / dolmuş hattının ilk durağı Çanakkale Otogar olup son durağı Geyikli durağıdır. GEYIKLI (Geyikli), her gün çalışıyor.

Bozcaada araba nereye park edilir?

2015 yılından beri yaz dönemlerinde adadaki araba sayısı çok arttığı için Bozcaada'nın merkez bölgesinde araç kullanımı kısıtlanmaktadır. İlçede araçlarınızı park edebilmeniz için belediyenin iki ücretsiz otoparkı bulunmaktadır. Feribottan indikten sonra trafiğe açık iki cadde üzerinden bu otoparklara ulaşılabilir.

Assostan Bozcaada Nasıl Gidilir?

Bozcaada'dan Assos'a devam etmek isteyenlerin ortalama 1-1.5 saatlik bir yol daha katetmesi gerekiyor. İlk olarak Bozcaada'dan feribotla tekrar Geyikli İskelesi'ne dönmelisiniz. Eğer şahsi aracınız varsa buradan Assos'a varmanız yaklaşık 40 dakika sürüyor.

Geyikli minibüsleri nereden kalkıyor?

GEYIKLI minibüs / dolmuş hattının ilk durağı Çanakkale Otogar olup son durağı Geyikli durağıdır. GEYIKLI (Geyikli), her gün çalışıyor.

Çanakkale Geyikli arası kaç TL?

En Çok Tercih Edilen Çanakkale - Geyikli Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıÇanakkale Geyikli Bilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
Pamukkale Turizm22 TL1 sa 30 dk
Metro Turizm32 TL1 sa 30 dk
Efetur13 TL1 sa 30 dk
Alaşehir Sarıkız Turizm30 TL1 sa 30 dk