Suwen marka kime ait?

İçindekiler:

  1. Suwen marka kime ait?
  2. Extra push up sütyen nedir?
  3. Lift up sütyen nedir?
  4. Sütyende toparlayıcı ne demek?

Suwen marka kime ait?

Türkiye tekstil sektörünün önemli isimlerinden Özcan Sümer, sahibi olduğu iç giyim markası Suwen'in yüzde 51'ini satıyor. Rekabet Kurumu'nun da onay vermesi ile birlikte 40 kadar mağazası bulunan Suwen'in çoğunluk hissesi Lüksemburlu IntiLux S.a.r.l. şirketinin olacak. Ekofer Tekstil, 2003 yılında kuruldu.

Extra push up sütyen nedir?

Göğüsleri büyük göstermek için en az maliyetli ve en pratik yöntemlerden biri Push Up sütyen kullanmaktır. ... Sütyenin alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle dolgulu, destekli yada push up sütyen olarak da bilinir.

Lift up sütyen nedir?

Lift up sütyende yer alan jeller, vücut ısısıyla aktive oluyor ve göğüsün, vücudun tam şeklini alıyor. Sütyeni çıkardığınızda da eski haline dönüyor. Böylece yapısı değişmeden, her giydiğinizde üzerinize kusursuz oturan konforlu bir push up etkisi de görmüş oluyorsunuz.

Sütyende toparlayıcı ne demek?

Toparlayıcı sütyen diğer adıyla minimizer sütyen; göğüsleri büyük olan kadınların göğüslerini toparlamak daha küçük ve şekilli göstermek için kullandığı bir iç giysidir.