Suyun hafızası nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Suyun hafızası nasıl kullanılır?
  2. Su herşeyi kaydeder mi?
  3. Suyun frekansi nedir?
  4. Suyun enerjisi var mıdır?
  5. Ayetel Kürsi suya nasıl okunur?
  6. Derdini suya anlatmak ne demek?
  7. Suyun özellikleri nelerdir?
  8. Suya okumak nedir?
  9. Insan frekansı nedir?
  10. Suyun iletkenliğini sağlayan nedir?
  11. Suyun yeryüzüne dönüş yolları nelerdir?
  12. Ayetel Kürsi suya okunursa ne olur?
  13. Suyu nasıl canlandırırız?
  14. Suyu canlandırmak için ne yapmalı?
  15. Su nasıl bir maddedir?

Suyun hafızası nasıl kullanılır?

Her sabah aç karnına 2 bardak su için ve her gün belirlediğiniz pozitif bir niyeti suya okuyun ve pozitif olumlamalarınızı suya yükledikten sonra yavaş yavaş için. Suyun hafızası vardır ve hücreler arası bilgi alışverişini sağlar.

Su herşeyi kaydeder mi?

Suyun hafızası vardır. Bu ne demek, suya söylenen her şeyi olumlu olumsuz ayırdetmeden su kaydeder. ... Bedenimizin % 70 gibi bir oranını su oluşturuyor... Ve bu su aynı zamanda hücreler arasında iletişim sağlıyor.

Suyun frekansi nedir?

Olgunlaşıp yeryüzüne çıkana kadar binlerce yıl geçirmiş bu taze ve kıymetli kaynak suyu yüzlerce metre derinden gelmektedir. 1013 Hertz titreşim frekansına sahip olan bu su, hücrelerimizi idare eden titreşim enerjisi ile aynı biorezonansa sahiptir.

Suyun enerjisi var mıdır?

1 gr suyun sıcaklığını 1 °C arttırmak için 1 kalori'lik enerji gereklidir. Bu özgül ısı, amonyak dışındaki tüm maddelerinkinden yüksektir. Böylece su sıcaklıklarda fazla artış olmadan daha fazla enerji depolayabilir ve böylece canlı sistemde sıcaklık ve metabolik olaylar daha kararlı olabilmektedir.

Ayetel Kürsi suya nasıl okunur?

Büyü dolayısıyla bağlı olan kişi için; bir kase içine Ayetel Kürsi yazılır içine su konulur. Üzerine 101 Ayetel Kürsi ve 1289 defa Ya ALLAH Ya Hayy Ya Kayyum Ya Aliyy Ya Azim okunur. O suyu 3 gün sabah aç karnına içilirse bağı çözülür.

Derdini suya anlatmak ne demek?

kişi hiç bişey anlamamanın verdiği salaklıkla öylece dona kalır. "suya bakarak anlat" versiyonu da vardır. dertlerin su gibi akıp gitmesi kadar, suyun berraklığının kötü rüyayı andınlatacağı fikri de vardır.

Suyun özellikleri nelerdir?

Suyun Kimyasal Özellikleri
  • Oda Sıcaklığında Sıvıdır. ...
  • Işığı Emer (Absorbe Eder) ...
  • Mükemmel Çözücüdür. ...
  • Yüksek Kohezyon ve Adhezyon Kuvvetleri. ...
  • Yüzey Gerilimi. ...
  • Kılcal Hareket. ...
  • Yüksek Erime Isısına Sahiptir. ...
  • Isınma (Özgül) Isısı Yüksektir.
Daha fazla öğe...

Suya okumak nedir?

Ancak şu an bilim diyor ki; Su mollekülleri frekansları kayıt edebilecek bir hafızaya sahiptir.Zihninde oluşturduğun manyetik kod frekansları, dilin ile söyleyerek suya seslendiğinde, su molekkülleri söylediklerini kayıt ediyor ve yüklediğin anlam üzerinde etki vermeye başlıyor. ... Bu bir sihirdir. Tılsımdır.

Insan frekansı nedir?

İnsan vücudu megahertz (MHz) olarak ölçülebilecek biyolojik frekansa sahiptir.” Bu fikri ispat olarak Washington'daki Eastern State Üniversitesi'nde Dr. Bruce Tainio, yıllar önce yaptığı bir araştırma ile gün içinde insan vücudunun frekansının 62-72 MHz olduğunu göstermiştir.

Suyun iletkenliğini sağlayan nedir?

Saf haldeki su yalıtkan bir maddedir ve bünyesinde barındırdığı H20 molekülü elektriği iletememektedir. Suyun içinde bulunan safsızlıkların çoğalması iletkenliği arttırmaktadır. İletkenliği arttıran asıl maddeler mineral iyonlarıdır.

Suyun yeryüzüne dönüş yolları nelerdir?

Su Döngüsü Aşamaları Nelerdir?
  • 1.Suyun Okyanus ve Denizlerde Depolanması Dünya su rezervlerinin %97,5'ini ve Dünya'nın %71'ini oluşturan okyanus ve denizlerde su depolanır. ...
  • 2.Buharlaşma. ...
  • 3.Terleme. ...
  • 4.Suyun Atmosferde Depolanması ...
  • 5.Yoğunlaşma (Yoğuşma) ...
  • 6.Yağış ...
  • 7.Yüzey Akışı ...
  • 8.Akarsu Akışı
Daha fazla öğe...

Ayetel Kürsi suya okunursa ne olur?

Ayetel kürsi yi suya 50 defa okuyup içen kimsenin ALLAH ü teala aklını ve anlayışını arttırır. ... Korkulu bıir mekanda bulunan veya kötülük ve zuluümlerden cekindiği kimseler arasında olan kişi , 21 kere okursa , ALLAH ü teala onların şerrinden , okuyan kulunu muhafaza eder.

Suyu nasıl canlandırırız?

Suya az miktarda zemzem suyu eklemek, Suya çok az miktarda gerçek gül suyu damlatmak, Suya güzel sözler, dualar, ayetler okumak ve suyu içmeden bol bol besmele çekmek de yöntemler arasındadır.

Suyu canlandırmak için ne yapmalı?

Şehir hayatında bu sulara ulaşmak zor olsa da kırsal kesimde –içerisine şebeke suyu karışmamış- doğal kaynak ve kaplıca sularından muhakkak faydalanmak gerekir. Evde içilecek sular toprak testide bekletilerek canlandırılabilir. Suya güzel sözler söylemek, besmele çekmek ve ayet okumak gerekir.

Su nasıl bir maddedir?

Su dünya üzerindeki en mucizevi maddedir. Kimyasal formülü H2O'dur; yani iki hidrojen ve bir oksijen atomundan meydana gelmiştir. Saf su renksiz, kokusuz ve tatsızdır. Dünya yüzeyinin %71'i sularla kaplı olup geri kalanını da karalar oluşturur.