Kablonet akıllı Sınırsız ne demek?

İçindekiler:

  1. Kablonet akıllı Sınırsız ne demek?
  2. Turksat akıllı Sınırsız ne demek?
  3. Kablonet fiber kaç Mbps?
  4. 25 Mbps ye kadar akıllı sınırsız Kablonet ne demek?
  5. Docsis 30 Modem nedir?
  6. 25 Mbps internet hızı iyi mi?

Kablonet akıllı Sınırsız ne demek?

Türksat tarafından "Akıllı Sınırsız İnternet" kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında iş yerlerinin yoğun açık olduğu saatlerde adil kullanım noktası (AKN) ve kota olmadan sınırsız 16 Mbps hızla, 19.00-24.00 saatlerinde ise 5 Mbps hızla internet sunulacak.

Turksat akıllı Sınırsız ne demek?

TURKSAT Haberleri ANKARA (AA) - Türksat tarafından 'Akıllı Sınırsız İnternet' kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında iş yerlerinin yoğun açık olduğu saatlerde adil kullanım noktası (AKN) ve kota olmadan sınırsız 16 Mbps hızla, 19.00-24.00 saatlerinde ise 5 Mbps hızla internet sunulacak.

Kablonet fiber kaç Mbps?

Fiber internet hızı, seçtiğiniz pakete göre 100 Mbps'ye kadar çıkmaktadır.

25 Mbps ye kadar akıllı sınırsız Kablonet ne demek?

Aynı şekilde standart internet hızı 25 mbps akıllı sınırsız internet olan bir internet kullanıcısının da internet hızı akşam 19.00'u geçtikten sonra 10 mbps olarak güncellenir. Akıllı Sınırsız İnternet Tarifesi ile her hangi bir fatura sürprizi yaşamazsınız.

Docsis 30 Modem nedir?

Docsis 3.0 kablonet modem, 20 Mbps ve üzeri hızlarda 24 download kanal, 8 upload kanalı birleştirerek koaksiyel kablo bağlantısı ile internete bağlanmanızı sağlayan modem türüdür.

25 Mbps internet hızı iyi mi?

25 megabit internet hızı eskiden bir çok ihtiyacımızı karşılarken şimdilerde bir çok kullanıcının yeterli görmediği bir hız sınırıdır. Özellikle online oyunseverler, youtuberlar ve internet üzerinden canlı twitch, youtube yayını gibi yayın yapanlar için ortalama bir hız seviyesi olarak görülmektedir.