Tursil hangi ülkenin malı?

İçindekiler:

  1. Tursil hangi ülkenin malı?
  2. Alo Türk malı mı?
  3. Persil toz deterjan hangi ülkenin malı?
  4. ABC Deterjan hangi ülkenin malı?
  5. Alo deterjan hangi ülkeye ait?
  6. Omo Matik hangi ülkenin malı?
  7. Başer Holding kimin?
  8. OMO deterjan Türk malı mı?

Tursil hangi ülkenin malı?

Türkiye'nin ilk deterjan markası olan Tursil, 1936'dan beri devam ediyor. Marka şu anda Almanya merkezli Henkel bünyesi altındadır. Türkiye'de ilk toz, sıvı deterjan üreticisi ve ilk margarin üreticisi, 1916 yılında İngiliz sermayesi ile kurulan Turyağ'dır.

Alo Türk malı mı?

Alo deterjan Amerikan merkezli Procter & Gamble (P&G) şirketine aittir. Türkiyede Alo markasıyla satılan ürün dünyanın yaklaşık 180 ülkesinde Tide adı ile Latin Amerika ve Porto Rikoda ise Tide Ace adıyla satılmaktadır. Amerika'da 1943 yılında ilk kez geliştirildi. ... Türkiye'de ilk kez 1976 yılında satışa çıkarıldı.

Persil toz deterjan hangi ülkenin malı?

Persil, Unilever tarafından üretilip pazarlandığı, Birleşik Krallık, İrlanda, Fransa, Latin Amerika (Meksika hariç), Çin, Avustralya ve Yeni Zelanda hariç tüm dünyada Henkel tarafından üretilen ve pazarlanan bir deterjan markasıdır. Persil 1907 yılında Henkel tarafından tanıtıldı.

ABC Deterjan hangi ülkenin malı?

ABC Deterjan SAN. ve TİC. A.Ş., Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde toplam 85 bin metrekare alan içerisinde kurulu 5 üretim tesisinde mamul ve kimyasal hammadde üretimi yapılmaktadır.

Alo deterjan hangi ülkeye ait?

Alo markası şu an dünyanın dünyanın hemen hemen bütün ülkelerinde satılıyor. Türkiye'de ise 1976 yılından bu yana "Alo" ismiyle satılıyor. P&G şirketi aslen İrlandalı olan James Gamble ile aslen İngiltere'den olan William Procter isimli iki bacanak tarafından 1830'lu yıllarda kurulmuş.

Omo Matik hangi ülkenin malı?

Omo
TürDeterjan
SahibiUnilever
Kökeniİngiltere
Çıkış1959
SloganKirlenmek güzeldir
2 satır daha

Başer Holding kimin?

Başer Holding Tüketim Grubu Başkanı Mehmet Başer, 1959 Adana doğumlu. Adana Koleji ve İngiltere'de Park Lane Celloge'i bitirdi. 1983 yılında Bradford Üniversitesi İdari Bilimler Bölümü'nden mezun oldu.

OMO deterjan Türk malı mı?

Omo, Unilever şirketine ait bir deterjan markasıdır. Türkiye'de "Omo" ismi ile bilinen marka Hindistan, İrlanda, Güney Afrika Cumhuriyeti ve birçok ülkede "Surf" ismi ile satılmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri'nde markanın tüm hakları Sun Products'a aittir.