Otobüs kartı nasıl güncellenir?

İçindekiler:

  1. Otobüs kartı nasıl güncellenir?
  2. Öğrenci kartı her sene yenileniyor mu?
  3. Bursa öğrenci Kartı Vize Yenileme nerede yapılır?
  4. HES kodu geçerlilik süresi nedir?
  5. Bursa abonman kart kaç dakika arayla basılır?

Otobüs kartı nasıl güncellenir?

Kart, Biletmatik'in beyaz kısmına yerleştirilir. Biletmatik ekranında “5TL karşılığında güncellemeyi kabul ediyor musunuz?” uyarısı çıktığında onay tuşuna basılır. Onay tuşuna basıldıktan sonra 10 saniye beklenir ve kart alınır. Kart güncelleme işlemi tamamlanmıştır.

Öğrenci kartı her sene yenileniyor mu?

Öğrencilerin indirimli tarife üzerinden ulaşım gerçekleştirmek amacıyla kullandığı öğrenci akbili, her yıl belirlenen zamanda yenilenmelidir.

Bursa öğrenci Kartı Vize Yenileme nerede yapılır?

Bursakart vizeleme bedeli; öğrenciler için 10 TL diğer tüm kart tipi sahipleri için 15 TL'dir. Şehreküstü İstasyonu, Acemler İstasyonu ve Üniversite İstasyonunda bulunan Vizematik cihazından Bursakart vizeleme işlemi yapılabilir.

HES kodu geçerlilik süresi nedir?

Sistem size az sonra 28 gün geçerli olacak HES kodunuzu telefonunuza gönderecektir, siz de ilgili alana girebilirsiniz. Bu işlemi bilet satın alacağınız her yolcu için ayrı ayrı yapmanız gerekir.

Bursa abonman kart kaç dakika arayla basılır?

5- Aylık Öğrenci Abonman kartı, alış tarihinden itibaren bir sonraki ayın aynı günü saat 23.59'a kadar geçerli olacak. 6- Abonman öğrenci kartında aynı araç ve istasyonda birinci ve ikinci biniş arasında 30 dakika süre tanınacak. 30 dakika içinde ikinci biniş yapılırsa abonman uygulaması kullanılamayacak.