OGS de 1 sınıf araç nedir?

İçindekiler:

  1. OGS de 1 sınıf araç nedir?
  2. 1 Sınıf HGS ne demek?
  3. HGS de ne kadar bakiyem var?
  4. Aracın kaçıncı sınıf?
  5. Çekici HGS kaçıncı sınıf?
  6. Araç sınıfı M1 kaçıncı sınıf?
  7. Doblo kaçıncı sınıf HGS?
  8. Ruhsatta yazan N1 ne demek?

OGS de 1 sınıf araç nedir?

Köprü ve otoyollardan geçişte kullanılan HGS ve OGS almak için araç sınıfları önem arzediyor. 1. sınıf araç kategorisinde otomobiller bulunurken, 2. sınıf araç minibüs, 3. sınıf araç, otobüs, 4. sınıf araç kamyon 5. sınıf araç tır, 6. sınıf araç motosiklettir.

1 Sınıf HGS ne demek?

1-Sınıf Araç: AKS aralığı-dingil mesafesi; 3.20 metre altında olan araçlar, 1. sınıf araç olarak nitelendirilir. Otomobiller bu sınıfta bulunur. 2. Sınıf Araç : HGS 2 sınıf araç listesi, AKS aralığı-dingil mesafesi 3.20 metre ve üzerinde olan her türlü 2 akslı araç 2. sınıf araç olarak kabul edilir.

HGS de ne kadar bakiyem var?

HGS ÜRÜN BAKİYEMİ VE GEÇİŞLERİMİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM? 60 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. HGS hesabınızla ilgili bakiye ve geçiş bilgilerine ve HGS geçiş ihlal cezalarına, http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresli internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

Aracın kaçıncı sınıf?

ARAÇ SINIFLARI
SınıfAraç TipiAKS Adeti
1Aks Aralığı 3.20'den Küçük 2 Akslı Araç2
2Aks Aralığı 3.20'ye Eşit veya Büyük 2 Akslı Araç2
3Yere Değen Aks Sayısı 3 Olan veya Çektiği Araç İle Birlikte Yere Değen Toplam Aks Sayısı 3 Olan Araç3
3 satır daha

Çekici HGS kaçıncı sınıf?

HGS cihazı geçişlerde okunmuyor ise kesinlikle geçişlere devam edilmemelidir. Çekici ve dorseden oluşan araçlar için maksimum dingil sayısına göre HGS cihazı alınacaktır. Resimde görülen aracın bankadan talep edeceği HGS cihazının sınıf 4. Sınıf olması gerekmektedir.

Araç sınıfı M1 kaçıncı sınıf?

M sınıfı araç sınıfları: En az dört tekerlekli ve yolcu taşımasında kullanılan motorlu araçlardır. 2.1) M1 Sınıfı: Yolcu taşımasında kullanılan ve sürücü dahil en fazla 9 oturma yeri olan motorlu araçtır.

Doblo kaçıncı sınıf HGS?

PTT den bunlar ticari olduğu için 2.sinif kategorisine giriyor dedi.

Ruhsatta yazan N1 ne demek?

Genel olarak N sınıfı; en az dört tekerleği bulunan ve yük taşıyan araçlar olarak tanımlanmıştır. ... UKOME kararlarına göre panelvan tipindeki N1 sınıfı araçlar boğaziçi köprüsünden geçebilmektedir. N2 sınıfı araçlar ise en az dört lastikli ve azami ağırlığı 3,5 ton ile 12 ton arasındaki araçlardır.