YHT Halkalı nerede?

İçindekiler:

  1. YHT Halkalı nerede?
  2. Halkalı YHT neden kapandı?
  3. YHT Halkalıya gidiyor mu?
  4. Istanbul Halkalı YHT ne zaman açılacak?
  5. Tren biletleri ne zaman açılıyor?

YHT Halkalı nerede?

Halkalı Tren İstasyonu 41.018829 enlem ve 28.766756 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak İstasyon Mh. ve Küçükçekmece ilçesine bağlıdır. Halkalı Tren İstasyonu haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Halkalı Tren İstasyonu posta kodu 34303.

Halkalı YHT neden kapandı?

Halkalı Tren İstasyonu, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi İstasyon mahallesinde yer alan TCDD'ye ait tren istasyonudur. ... Covid-19 pandemisi nedeniyle TCDD Taşımacılık'ın aldığı karar gereği anahat ve uluslararası tren seferlerine geçici olarak ara verilmiştir.

YHT Halkalıya gidiyor mu?

Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Treninin durakları sırasıyla Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı olmaktadır.

Istanbul Halkalı YHT ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın Pendik-Halkalı arasının 2019'un ilk çeyreğinde hizmete açılacağını söyledi.

Tren biletleri ne zaman açılıyor?

Biletlerin Satış Süreleri YHT'lerde tren biletleri seyahatin başlama tarihinden 15 gün, Anahat trenlerinde ise 30 gün öncesine kadar; rezervasyon ve bilet satışına başlanır.